joi, mai 31, 2007

LIBERTATEA, CLICK ŞI SPIONAJUL MEDIA

Citind astăzi blog-ul lui Iulian Comănescu aflu o ştire care m-a făcut să râd. Să râd şi pentru faptul că 8 ani de zile am lucrat în trustul Ringier. Am râs pentru că era de aşteptat o asemenea tărăşenie. Aici se confirmă şi informaţiile mele legate de faptul că oameni de la Click sunt plătiţi de Liberatea pentru "spionaj". Ha ... cum sună!!!! SPIONAJ

http://comanescu.hotnews.ro/adevarul-holding-acuza-ringier-de-violarea-serverului-de-ftp.html Răzvan Corneţeanu a invitat azi în Fabrica de Glucoză câţiva ziarişti, cărora le-a oferit un dosar gros de intrări pe serverul ftp al “Adevărul”, de pe un calculator cu IP de Ringier: 193.230.228.38. Din dosar reiese că paginile “Averea” şi, ulterior, “Click!”, au fost downloadate de pe IP-ul respectiv în mod repetat.
Oficial, Adevărul Holding nu poate ajunge mai departe de IP-ul menţionat, dar sunt presupuneri legate de faptul că interesată de conţinutul “Averea”/”Click!” ar putea fi “Libertatea”. Faptul că RIPE zice Expres, adică “Evenimentul zilei”, nu e în sine relevant, e doar un nume de reţea.
Corneţeanu a sesizat Clubul Român de Presă, care va lua în discuţie problema într-un Consiliu de Onoare care se întâmplă mâine, de la ora 15.00, la Sala “New York” de la Sofitel. Adevărul Holding are de gând să dea în judecată Ringier în România şi în Elveţia.

marți, mai 29, 2007

PE CÂND ŞI LA NOI?!

Un important om de afaceri nipon, implicat în scandalul de corupţie care a dus la sinuciderea ministrului japonez al Agriculturii, s-a sinucis, la rândul său, astăzi. Potrivit France Presse, Shinichi Yamazaki, (76 de ani) a fost preşedintele unei agenţii guvernamentale de administraţie a fondului forestier. El s-ar fi aruncat de la fereastra apartamentului său. Firma condusă de Yamazaki se afla sub anchetă, fiind bănuită că l-ar fi mituit pe Toshikatsu Matsuoka, ministrul japonez al Agriculturii. Ministrul nipon al Agriculturii, în vârstă de 62 de ani a murit luni dimineaţă. El era acuzat de corupţie şi luare de mită. Matsuoka a negat, însă, toate acuzaţiile.
PE CÂND ŞI LA NOI! HAI...OLIGARHII..AVEŢI CURAJ?

luni, mai 28, 2007

Mai bine la Washington decât în PARLAMENT


Mihai Tănăsescu renunţă la fotoliul de deputat pentru un FMI

Pentru a doua oară în nici două săptămâni, conducerea Camerei deputaţilor se confruntă cu demisia unor parlamentari. După demisia democratului Romeo Raicu, a venit vremea lui Mihai Tănăsescu. De cât să stea la Bucureşti a preferat să plece la Washington. El îl înlocuieşte pe Lucian Croitoru, fost consilier al guvernatorului Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu. Noul post al lui Tănăsescu este incompatibil cu mandatul de deputat. El va pleca la Washington astăzi şi urmează să renunţe şi la funcţia de conducere din partid, cea de vicepreşedinte al PSD.

Se bucură Geoană? A mai scapat de unul...

Palme d'Or la Cannes vine în ROMÂNIA ... ÎL ADUCE CRISTIAN MUNGIU



Cristi Mungiu castiga Palme d'Or la Cannes

Regizorul roman Cristian Mungiu a castigat premiul Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes, pentru pelicula "4 luni, 3 saptamani si 2 zile". Performanta lui Mungiu nu are corespondent in filmografia din Romania, doar Liviu Ciulei reusind sa castige premiul pentru cea mai buna regie, in anul 1965, pentru filmul Padurea Spanzuratilor. FELICITARI!!!!