vineri, aprilie 11, 2008

FLOAREA DE WEEK-END


SURPRIZE SURPRIZE ... de Marian Vanghelie

Cristian Diaconescu se pregăteşte de campanie. Va merge în pieţe să le vorbească bucureştenilor despre stânga României. Să le spună că a venit vremea ca primăria Capitalei să fie a bucureştenilor. Până la piaţă zic ca e vremea să meargă pe la doctor...că fără ajutorul doctorului nu va intra nici măcar în prima piaţă a primului sector. Fără doctor (Sorin Oprescu) nu va reuşi nici de data asta să ocupe fotoliul din clădirea de pe Bulevardul Elisabeta. Am văzut azi la Comitetul Executiv un Cristian Diaconescu trist şi abătur...dar peste toate realist că nu va face nimic în această luptă.
Diaconescu a spus, imediat după ce a fost validat unanim de CEx drept candidat, că va pune "toată capacitatea şi tot sufletul" în această candidatură pentru a câştiga Primăria Bucureştiului, "care nu a fost niciodată a stângii, dar care nu a fost niciodată atât de aproape de a fi câştigată de stânga".
Poate deţine el vraja!!!
Marian Vanghelie, Miron Mitrea, Sorin Oprescu ... altă dată!

PE CINE PULVERIZEAZĂ BLAGA ?!

Petrecere mare astăzi la Sala Palatului. PD-l şi-a lansat candidaţii la Bucureşti. Muzică şi voie bună. Candidatul PD-L pentru Primăria Bucureşti, Vasile Blaga este convins că bate orice candidat propus de PSD pentru Capitală. "O să câştig Primăria Capitalei! Vreau să o câştig, iar peste patru ani la bilanţ bucureştenii se vor mândri ca m-au ales! (...) Vom câştiga Bucureştiul pentru noi, îl vom câştiga împreună". OARE? Şi la mare cine merge?
FOTO îmi aparţine. Se întâmpla acum 2 ani la Neptun!

miercuri, aprilie 09, 2008

Radu Moraru, Băsescu şi papagalii. Băsescu: "Daca eram comandant pe Titanic, nu se scufunda"

Din spusele lui Traian Băsescu la ... B1tv

1. Un maidanez a fost adus de Elena Basescu dupa ce l-a gasit ranit pe strada, un caine este al Ioanei, iar cel de-al treilea membru canin al familie apartine presedintelui si sotiei. Tot presedintele se mai bucura de un iepuras si doi papagali.

2. Fiindcă papagalii nu trebuie să se vadă între ei, explică Traian Băsescu, unul stă în sufragerie iar celalalt în bucătărie. Când preşedintele ajunge acasă este "reperat" imediat de papagalul din sufagerie care-l strigă "tata". Cel din bucatarie pare mai îndrăgostit însă de soţia presedintelui şi are o apreciere deosebită faţă de activităţile casnice ale acesteia, repetând "mama face cafea".

Băsescu continuă...

PROFESIONISTUL!
"Dacă eram comandant pe Titanic, nu se scufunda. Tineţi cont că nava mea era mult mai mare decât Titanicul"
POLITICIANUL!
"Nu mă puteţi compara cu Bush fiindcă el e la sfârşitul mandatului, iar eu sunt abia la început"
FAMILISTUL!
"Am 33 de ani de căsnicie şi nu mi-am înjurat niciodată soţia şi, dacă mai sunt lucruri pe care le vedem diferit, ne
mângâiem unul pe altul cum e într-o căsătorie. Văd că îşi dau cu părerea despre familia mea oameni care nu au reuşit să aibă una, oameni care au ajuns la a treia, la a patra soţie".

Dar totuşi, fostul vecin Adrian Năstase ce părere are?

... Iată reacţia de la Palatul Victoria

... Premierul Călin Popescu Tăriceanu a cerut Ministerului de Externe să îl recheme în ţară pe consulul României la Varşovia şi ca ambasadorul român în Polonia să prezinte MAE explicaţii legate de situaţia lui Claudiu Crulic, arătând că responsabilitatea revine şi autorităţilor poloneze. Premierul Călin Popescu Tăriceanu a transmis Ministerului de Externe, la începutul şedinţei de miercuri a Guvernului, că este "foarte deranjat" de modul în care a fost tratată situaţia lui Claudiu Crulic şi i-a cerut ministrului Adrian Cioroianu să prezinte până joi un raport în acest caz şi măsurile luate. (...)

Cazul Crulic - motivul demisiei lui Cioroianu

Cred eu ... că acum este momentul cel mai potrivit ca premierul Tăriceanu să-i ceară demisia lui Adrian Cioroianu. Cazul Crulic spune totul. Dacă în cazul demisiei lui Mihai Răzvan Ungureanu nu a murit nimeni, în cazul lui Cioroianu se pare că da, a murit un om, iar MAE nici măcar nu a schiţat un gest.
Aşa arăta comunicatul de presă al Guvernului:
Primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu a avut astăzi o discuţie cu ministrul de Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, în cadrul căreia i-a solicitat să-şi dea demisia, pentru că nu a informat Guvernul şi pe şeful Executivului în legătură cu reţinerea celor doi cetăţeni români în Irak. Ministrul de Externe a fost de acord, asumându-şi faptul că MAE a procedat greşit".

Aşteptăm următorul comunicat al Guvernului în cazul demisiei lui Adrian Cioroianu.

marți, aprilie 08, 2008

Tudor, ţânţarul şi albina

20062008
În aceste zile Tudor s-a luptat cu puterea unei albine. Rău. Atât de rău încât mi-am adus aminte de ciupitura de ţânţar de acum doi ani, din Maramureş.

campanie electorală la Sighet


Prietena mea, Nelica (foto dreapta) se pregăteşte de luptă. Începe campania electorală şi este decisă să se arunge în luptă! Face organizaţii, face liste şi strategii. Se anunţă o luptă aprinsă la Sighet!

Strada mea în timpul Summit-ului şi după...

strada mea de Summitstrada mea dupa SummitÎn rest...Poliţia să trăiască!

Politica şi blogurile

Via chinezu şi via mihnea !

Eram datoare cu o floare! LILIAC. ALB ŞI MOV


Peisaj muntos pe Marte

Un jurnalist de origine română a câştigat premiul Pulitzer

Jurnalistul de origine română Steve Făinaru, corespondent al Washington Post, a primit premiul Pulitzer pentru cel mai bun reportaj internaţional. Reportajul pentru care Steve Făinaru a fost premiat are ca subiect lupta împotriva terorismului, pe frontul din Irak. Născut în Mountain View, California, Steve Făinaru s-a alăturat echipei Washington Post în 2000, ca reporter sportiv. Jurnalistul Steve Făinaru s-a ocupat de subiectul războiului din Irak încă din 2004, în 2006 fiind nominalizat la premiile Pulitzer pentru cel mai bun reportaj.

Blogul meu nu a murit! A fost doar într-o vacanţă de summit! A revenit cu o faţă nouă!