vineri, noiembrie 02, 2007

Citind această ştire m-am dus cu gândul imediat la colega mea, Sorina.

Decizie CNSAS: Andrei Alexandru, purtatorul de cuvint al presedintelui Senatului Nicolae Vacaroiu, a primit decizie de politie politica in urma votului din Colegiul CNSAS. Potrivit unor surse din institutie, Andrei Alexandru are dosar de retea si a fost chemat de mai multe ori la audieri pentru a lamuri anumite aspecte din dosar. Hotarirea CNSAS va fi redactata in zilele urmatoare. Dupa primirea deciziei, Andrei Alexandru are la dispozitie 15 zile pentru a face contestatie.

FOTO: Andrei Alexandru alături de Sorin Oprescu

HM ...

Am gasit în calculatorul meu personal această fotografie.

INDIFERENŢĂ

... DAR ASTA?!

DÂNCU CU OCHII PE METAFORĂ


Vasile Dâncu începe să deranjeze şi mai mult. Mai ales acum când a început să scrie zilnic pe blog. Ne vorbeşte "despre forţa metaforei şi monopolul asupra limbajului". Menţionează interviul dat în urmă cu 3 săptămâni şi publicat abia la începutul acestei săptămâni. DE CE OARE? Asta n-a explicat mai pe înţelesul nostru Vasile Dâncu.

Până una alta aştept petrecerea dlui Dâncu!

joi, noiembrie 01, 2007

DOBÂNDĂ, UN BĂRBAT NESUFERIT

Nu este o reclamă mascată. este pur şi simplu o dedicaţie pentru colegul meu, Alex. El ştie de ce!

miercuri, octombrie 31, 2007

PROCONSUL

Melodia "PENTRU TINE"



... ŞI VIDEOCLIPUL

VASILE DÂNCU, un bun prieten

Salut pe dl Vasile Dâncu. A intrat în blogosfera. Să îi urăm succes!

SCANDALUL ZÂNELOR! UN ADEVĂVĂRAT SUBIECT TABLOID



Nu sunt implicată. Nici n-am de ce. Doar că în acest moment, al zilelor noastre, zâna Mihaela Rădulescu şi zâna Andreea Marin Bănică reprezintă un subiect de presă. Recunosc...doar pentru unii!!!
Dar în tot scandalul ăsta, eu cred că trebuie să aflăm şi părerea zânei Andreea. Recunsc n-am citit-o decât în ziarul Cotidianul!
Zic că merită să ştiţi şi părerea ei. Nu-i ţin partea, pentru că ştiu, personal că e neserioasă. E genul de om care promite şi nu se ţine de cuvânt.

(...) Marin sustine ca Radulescu ar fi incercat sa o inlature de la stringerea banilor, spunindu-i de vineri dimineata ca s-au strins toti banii: „A doua zi, cind voiam sa merg sa depun pentru mine si pentru Stefan, aveam mesaj de la ea: «S-a strins toata suma, nu mai e nevoie de nici un ban». I-am dat un mesaj inapoi: «Bravo! Daca mai are nevoie dupa operatie, eu pot transfera ce am strins in contul tau! Oricum, faceam asta azi! Daca nu, redirectionez catre alte doua cazuri disperate cu copii la limita, care sint acum inca nerezolvate, de la mine». La care ea imi raspunde: «Da, redirectioneaza, nu mai e nevoie de nici un ban!»“.

Gazda „Surprizelor...“ sustine ca i-a sunat apoi pe cei care-i solicitase sa le spuna sa nu mai ofere banii. Seara a fost sunata de Roxana Iliescu, de la postul B 1 TV, sa-i ofere numarul de cont al Lianei. „In momentul ala, reactia mea a fost: «La ce mai trebuie sa dau contul ala, ca s-au strins toti banii, mi-a spus Mihaela Radulescu». «Cind ti-a zis tie, ca eu am vorbit cu ea acum 5 minute si nu s-au strins», mi-a replicat ea. In momentul acela mi s-a aprins un beculet. M-am suparat foarte tare si am luat hotarirea ca nu pot sa ma bag in mocirla asta, dar nici sa stau deoparte... Am luat decizia sa dau simbata mesajul pe care l-ati vazut. Dupa ce am iesit din emisiune, primisem niste mesaje de la ea...“

Unul dintre ele suna, potrivit Andreei Marin Banica, astfel: „Am observat ca esti dispusa sa faci orice mizerie cind nu mai vezi esenta problemei, ci doar conturul care te intereseaza. Esti cel mai josnic om pe care l-am intilnit vreodata si mi-am cintarit bine cuvintele“. „Ulterior a inceput o campanie impotriva mea“, continua Andreea.
(...)

marți, octombrie 30, 2007

Halloween


Povestea spune că, în această zi, de 31 octombrie, spiritele persoanelor care au murit în ultimul an se întorc pe pământ în căutarea unor corpuri vii pentru a le poseda pe perioada anului viitor, acesta fiind singura speranţă de a avea o viaţă după moarte. Ceilalţii considerau faptul că toate legile spaţiului şi timpului sunt suspendate în această zi, permiţându-le spiritelor să interacţioneze cu cei vii.

Cei vii nu doreau a fi posedaţi, astfel în noaptea de 31 octombrie sătenii stingeau focurile din casa lor, pentru a li se face frig şi pentru a deveni astfel nedoriţi. Aceştia se îmbrăcau în tot felul de costume caraghioase şi participau la parade gălăgioase în cartierul lor, încercând să fie cat mai distructivi posibil pentru a speria spiritele ce veneau în căutarea celor vii.


Nu vreau să fac o dezbatere. E românească sau nu sărbătoarea...e originală sau nu. ESTE O SĂRBĂTOARE! Să ne distrăm!

CICĂ MERITĂ SĂ FIE EUROPARLAMENTAR!

Prietenul meu, destul de vechi, chinezu, vrea de câteva ore să mă convingă că ADINA VĂLEAN merită să fie europarlamentar. Aproape m-a convins?!?. Nu e suficient! Trebuie s-o facă şi Adina, mai ales că e de la mine din Călăraşi şi n-am prea auzit de ea!!!

SE BAT FEMEILE ÎN PSD!!!



Ana Birchall, (FOTO mic) femeia lui Geoană în partid, preşedinta Departamentului Educaţie al PSD o atacă, azi pe Ecaterina Andronescu (FOTO mare). O fi ea Abramburică, dar dna Caty ştie mult prea multe decât Ana Birchall. Cele două dive, parcă ar fi Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, se ceartă pe proiectul de lege prin care se majorează la 70 de ani vârsta de pensionare a cadrelor universitare. Deci cred că va ieşi cu păruială. Caty are de ce trage. Ana are părul lung până la genunchi.

luni, octombrie 29, 2007

GIGI BECALI - O TELENOVELĂ! BĂSESCU ÎI ASCULTĂ TELEFOANELE!


Gigi Becali e convins că este victima unei conspiraţii politico – fotbalistice. Invitat, sâmbătă, la Realitatea TV, patronul echipei de fotbal Steaua a susţinut că preşedintele Traian Băsescu se află în spatele conspiraţiei, din care a făcut parte şi Gheorghe Hagi, fostul antrenor al roş-albaştrilor.
Cum şi-a dat seama Becali de acest lucru? Întâi, i-au atras atenţia câţiva binevoitori. Apoi, a făcut legătura cu faptul că Traian Băsescu obişnuia să îl sune destul de des pe Hagi, pe vremea când acesta antrena echipa din Ghencea.


Gigi Becali a povestit că, de mai multe ori, Gheorghe Hagi i-a arătat telefonul şi i-a spus „Uite, iar mă sună Băsescu!”. Patronul stelist nu ştia ce au vorbit cei doi, dar, după scandalul cu Hagi, a pus lucrurile cap la cap: „Cred că Hagi şi Băsescu au făcut acest scenariu, că vorbeau des la telefon în ultimul timp. Băsescu l-a sunat pe Hagi şi probabil i-a spus: «Lasă-l, Gică, nu vezi că te jigneşte?!»“. Au mai fost câteva coincidenţe, care l-au îndemnat pe Becali să creadă că la mijloc e lucrătura Cotrocenilor. Spre exemplu, Patriarhul Daniel îi promisese lui Crucea Patriarhală, cea mai înaltă distincţie bisericească. Urma s-o primească la Patriarhie, de Sfântul Dimitrie cel Nou. Când colo, a primit un telefon ca să afle că nu va mai fi decorat de Patriarh acum, ci cu un alt prilej, când îi va fi alături de întreaga lui familie. Crucea Patriarhală a ajuns însă la Traian Băsescu.
Gigi Becali are şi o explicaţie: preşedintele îi ascultă telefonul şi vrea să îl imite. Aşa se explică faptul că Băsescu e, uneori, cu un pas înaintea lui şi pune în practică acţiuni la care el, Becali, s-a gândit înainte. Alte dovezi n-a mai prezentat finanţatorul Stelei, dar, dacă lucrurile stau aşa, Traian Băsescu n-are decât să-l sune „cum a mai făcut-o” şi să-i spună: „Băi, Gigi, nu e aşa!”.

MAI MULTE!!!!

E CHIAR LUDOVIC ORBAN!


A cântat, a dansat pe mese, a dansat-o pe dna Udrea, a ciocnit pahare în văzul lumii...dar aşa ceva nu facuse. IATA-L. El e LUDOVIC ORBAN. ORIGINAL!

ORICE ASEMĂNARE ....

TĂRICEANU MARTOR ÎN PROCESUL BĂSESCU- VADIM

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti urmează să decidă dacă între procesul dintre liderul PRM Corneliu Vadim Tudor şi perşedintele Traian Băsescu va introduce ca parte şi Guvernul României, prin premierul Călin Popescu Tăriceanu.
La începutul lunii iunie, Corneliu Vadim Tudor anunţa că îl dă în judecată pe Traian Băsescu pentru "o suită de abuzuri" făcute de acesta prin faptul că i-a retras liderului PRM decoraţia "Steaua României", care îi fusese acordată de fostul şef al statului, Ion Iliescu.

PENTRU INFORMARE!
C.V.Tudor crede că deciziile lui Traian Băsescu sunt lovite de nulitate, pentru că, potrivit Constituţiei şi regulamentelor Camerei Deputaţilor şi Senatului, "manifestările sub cupola Parlamentului beneficiază de imunitate".
Cu o săptămână în urmă de această declaraţie, preşedintele Traian Băsescu semna Decretul privind retragerea Ordinului Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor. Acesta primise decoraţia printr-un decret emis în 10 decembrie 2004.
Consiliul de Onoare al Ordinului Naţional "Steaua României" i-a cerut, în 15 martie, lui C.V. Tudor ca, în termen de 15 zile, să prezinte scuze celorlalţi deţinători ai ordinului "pentru comportamentul nedemn" care a culminat cu cel din şedinţa Parlamentului în care şeful statului a condamnat comunismul.
La începutul lunii februarie, Mircea Dinescu, Radu Filipescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Oişteanu şi Stelian Tănase - primul Comandor, ultimul Ofiţer, iar ceilalţi trei Cavaleri ai Ordinului Naţional "Steaua României" au cerut Consiliului să analizeze propunerea de a-i retrage această decoraţie lui Corneliu Vadim Tudor.