joi, aprilie 24, 2008

PAŞTE FERICIT!

Un Paşte fericit alături de cei dragi! Vă doresc tot binele din lume! Revin pe 1 MAI!

... şi florile de week-end!



miercuri, aprilie 23, 2008

Atât

Ziua de azi n-a avut o semnificaţie aparte. Doar că 23 aprilie este Sf. Gheorghe, iar mami în fiecare an se gândeam mai mult ca niciodată la tatăl ei, adică bunicul meu pe care eu nu l-am cunoscut niciodată. De azi această sărbătoare va avea o altă trăire pentru mine, mult mai puternică ...
La mulţi ani tuturor!

marți, aprilie 22, 2008

Mic îndrumar de blogăreală pesedistă

Mihnea continuă şi azi... şi ne oferă micul îndrumar al blogărilor pesedişti. Cine pe cine citeşte. e drept că lista lui Iliescu e mică..mică, şi mare...mare a lui Geoană. De Adrian Năstase n u mai vorbesc!!!!

Pauza creierului

Creierul ia o pauză cu 30 de secunde înainte de o greşeală. În acest caz câte pauze sunt în creierii politicenilor noştrii? Dar în creierul lui Băsescu?
Dacă îndeplineşte sarcini repetitive şi monotone, creierul intră involuntar în repaus cu aproximativ 30 de secunde înainte de a lua o decizie greşită, potrivit unui studiu publicat în Proceedings of the National Academy of Sciences. După ce au studiat starea în care se află creierul, cercetătorii au putut prezice greşelile înainte ca acestea să se producă. "Există această situaţie, probabil intrinsecă, în care creierul spune că are nevoie de o pauză, iar tu nu poţi să faci nimic" a Tom Eichele, de la Universitatea din Bergen, Norvegia, autorul studiului. El a mai precizat că toţi cunoaştem sentimentul că, uneori, creierul nu este la fel de receptiv sau performant şi că nu am făcut nimic pentru ca acest lucru să se întâmple. Când acest lucru se produce, sângele se adună în zona cea mai activă din creierul aflat în repaus.

luni, aprilie 21, 2008

Don Quijote trăieşte!

Merită citit! Mihnea zice bine! Don Quijote trăieşte! Şi...creşte bine!
(...) "Realitatea incepe sa se alinieze cu sperantele lui Adrian Nastase. Curtea Constitutionala a facut o varza totala din dosarele care-i purtau numele, intorcandu-le la o faza primara si, practic, asigurandu-i ‘nevinovatia’ cateva luni in plus. A fost numit Presedinte in cadrul Consiliului National, o structura cu destula putere in partid si care necesita abilitatile sale manageriale la nivel local in preajma alegerilor. Alegerea lui Cristi Diaconescu drept candidat la Primaria Capitalei si evidenta sa campanie perdanta nu poate decat sa-l multumeasca pe Dl Nastase si sa-i sublinieze cazul pe care il are impotriva lui Mircea Geoana. Aceste lucruri fiind spuse, nu este complet anormal ca Dl Nastase sa lanseze prima rafala serioasa in presa legata de o posibila candidatura impotriva lui Basescu in 2009 si, indirect, de intoarcerea sa la carma partidului chiar mai devreme". (...)