joi, iulie 10, 2008

Ea este!!!

Uite cana, cănile mele!

Cu întârziere şi îmi cer scuze ... îi arăt şoferului din ce îmi beau eu cafeaua sau ceaiul (în funcţie de dietă :)) .

(foto 1) este cana pe care am primit-o cu mulţi ani în urmă de la colegele meu, Andreea şi Camelia. Mi-au spus la vremea aceea că "eu sunt un dinozaur".


(foto 2) o cănuţă pe care am primit-o acum vreo 3 ani de la mami. Deşi e o cănuţă banală pentru mine azi are o valoare enormă...

marți, iulie 08, 2008

Ce vrea Vasile Dâncu!



I-am scris un sms lui Vasile Dâncu dimineaţă. E drept mi-a răspuns după multe ore când am aflat că îşi doreşte multă, multă libertate. "Cel mai destept cedează! Era un conflict prea lung si fără sens, in care se călcau zilnic in picioare chiar si lucrurile bune făcute in PSD: proiectele de pe vremea lui Adrian Năstase, bruma de descentralizarea din mandatele lui Geoană. PSD este prea obsedat de sine, de cum va arata in poza guvernării, iar conflictul cu noi aducea mari prejudicii stângii.

***
Stiu că adevarul este o pătură care te lasă intotdeauna cu picioarele goale. Despre ce să dezbatem in seara asta?

***
Imi pare rau, pentru prietenii din presă, pentru că azi o sa-mi inchid telefonul. Stiu că multi jurnalisti vor vrea o frază măcar sau o imagine. Dar este prima mea zi de libertate, la care visez demult si pe care vreau să mi-o petrec după sufletul meu: vreau să dorm, să citesc haotic, să joc un fotbal sau un tenis cu băietii si sa incheiem ziua la o bere. Mi-e tot mai greu să particip la o discutie fără subiect si predicat: scandal in PSD".

Mai multe ... aici.

CĂLDURA SĂ FIE DE VINĂ? ... SAU PROSTIA?

1. Mircea Geoana si-a mustrat soferul pentru faptul ca a poluat atmosfera asteptandu-l in fata sediului central al partidului cu motorul masinii pornit."Pai de asta zic si eu. Bate-i cu pumnul in capota, sa dea mai in fata si sa inchida motorul. Nu vedeti ca e efect de sera?", a mai spus Geoana.
HAHA... soferul isi facea treaba. Stia ca va urca seful in masina si va fi cald. asa ca un pic de aer conditionat.
"Mai, sa dea mai in fata masina asta un pic. Si sa opreasca, mai, ca in Elvetia ii bate unul cu pumnul in capota daca sta cu motorul aprins pe vremea asta".

2. Marian Vanghelie a fost actorul principal al unei intamplari hilare la intalnirea dintre primarii din Bucuresti si premierul Calin Popescu-Tariceanu. Vanghelie a confundat locul pe care trebuia sa il ocupe, indreptandu-se spre partea guvernamentala a mesei si incercand sa se aseze pe scaunul premierului. Primarii Chiliman si Oprescu, ca si ministrul Laszlo Borbely, i-au atras insa atentia ca a ales un scaun gresit, iar Vanghelie s-a ridicat imediat si s-a indreptat spre locul care ii era rezervat, de partea cealalta a mesei.