sâmbătă, noiembrie 24, 2007

25 NOIEMBRIE 2007, ZI DE MERS LA VOT

... azi ne alegem europarlamentarii, iar tovarăşul a decis să mergem la două urne. a vrut referendum pentru votul uninominal. Mâine e duminică, e week-end. E sărbătoare. Pentru că n-am chef să scriu prea mult vă îndemn să ascultaţi o melodie frumoasă. E cu substilităţi.

vineri, noiembrie 23, 2007

leapşa de la chinezu (2)

revin la leapşa primită de la chinezu. citiţi aici!

... IAR LEAPŞA

Nicio zi fără o leapşă. Azi am primit-o de la cinezu. Cristi eu din capul locului m-am întrebat ce dracului caută foarte mulţi dintre ei pe drumul către Bruxelles. Pe mine nu m-au convins... drum bun şi cale bătută!!!

joi, noiembrie 22, 2007

NU MERG LA VOT!!!

Am primit leapşa de la SORINA. Exerciţiul ei de sinceritate în legătură cu votul de duminică m-a făcut să-mi fie ruşine pentru prima dată în viaţă. De ce? Pentru că am decis să nu merg la vot. Dacă Băsescu nu făcea referendum ...mergeam, aşă că ... uite am spus şi motivul. Îmi votam europarlamentarii şi gata. Ştiam că mi-am făcut datoria. Nu voi vota, dar nici nu voi face gălăgie atunci când nu-mi va conveni ceva. Promit.

miercuri, noiembrie 21, 2007

Stadionul Lia Manoliu între amintire şi modernizare

Stadionul Lia manoliu va fi demolat în această seară după meciul România- Albania. Vor fi invesţi circa 100 milioane euro pentru transformarea complexului sportiv Lia Manoliu într-o bază modernă la standarde europene ce va cuprinde un stadion destinat exclusiv fotbalului cu o capacitate de 50-60.000 locuri şi un stadion pentru atletism si rugby de 15.000 locuri. ... Ne rămâne doar să aşteptăm modernizarea!




marți, noiembrie 20, 2007

DAI 2 LEI ŞI AI UN BECALI ACASĂ. ATENŢIE! USTURĂ!


FOARTE TARE FOTOGRAFIA DE PE BLOGUL LU' CHINEZU

Soţia mea este prea grasă ... soţul e fericit!

Un britanic care s-a mutat în Noua Zeelandă a fost informat de autorităţi că soţia sa este prea grasă pentru a i se permite să i se alăture, relatează The Telegraph.

Galezul Richie Trezise, în vârstă de 35 ani, jucător de rugby, a slăbit ca să poată intra în Noua Zeelandă, după ce iniţial fusese respins pentru că era supraponderal şi o potenţială povară pentru sistemul naţional de sănătate.

Soţia sa, Rowan, în vârstă de 33 de ani, se chinuie de mai multe luni să slăbească, însă până acum nu a reuşit să se încadreze în baremul de greutate din Noua Zeelandă.

Trezise, care s-a mutat la Auckland în septembrie după o dietă severă, a afirmat totuşi că, dacă soţiei sale nu i se va permite să intre în ţară, va renunţa la ideea emigrării.

luni, noiembrie 19, 2007

ADRIAN PĂUNESCU A FOST PLAGIAT

Am trăit s-o văd şi pe asta. Adrian Păunescu a fost plagiat. Adică i s-au furat versurile poeziei "Galbenă gutuie, dulce amăruie". Şi de cine? De cântăreaţa de muzică populară Cristina Turcu Preda. Ea zice că o cântă de 10 ani. Şi că versurile le-a cules de la un ţăran, din folclor. Cică se văd la tribunal. 10 ani cred că a strâns ceva bani să-i ofere lui Păunescu. Fără cuvinte!!!

O mare diferenţă între cântecul de la Cenaclul Flacăra şi ce vrea să cânte Cristina Turcu Preda cu trupa Deja VU.



LUCIAN PURCAREANU in blogosfera

Lucian Purcareanu are blog. Bun venit in blogosfera si multe fotografii de pe traseu!!!!

Politică, muzică ... sau cum sa fii penibil






cu sau fără comentarii! cine e mai penibil, cine dansează mai bine ...

Premiera in Romania: 23 Nov 2007 - Michael Clayton (George Clooney)

Premiera in Romania: 23 Nov 2007

Michael Clayton este un avocat de succes, cunoscut ca si "reparator" intr-una dintre cele mai mari cabinete de avocatura din New York. El aranjeaza prin orice mijloace problemele clientilor sai. Pentru reputatia sa, el primeste dosarul unei puternice companii agrochimice care ar putea face milioane de victime pentru bani. Clayton va trebui sa aleaga intre a musamaliza totul si a face informatia publica, chiar cu riscul propriei vieti. Michael Clayton este interpretat de actorul George Clooney.

duminică, noiembrie 18, 2007

O săptămână până la alegeri. Care alegeri?



Foarte tari aceste versuri. reflectă sau nu viaţa?