vineri, iunie 15, 2007

VADIM, NOUL SEDIU DE PARTID ŞI CÂINII

Prietenul meu CV Tudor (prietenii ştiu de ce) îşi mută câinii în noul sediu al PRM

Pentru că a pierdut procesul cu proprietariii clădirii din Georges Clemenceau,şeful peremiştilor se va muta într-un nou sediu. Condiţia? La mutare, Vadim nu va renunţa "nici mort" la căţeluşii lui din actualul sediu. C.V. Tudor a anunţat că nu este gata reparaţia la noul sediu al PRM, unde se vor amenaja şi locuri pentru căţeii săi. Vadim Tudor a spus că noua clădire în care PRM va avea sediul central aparţine RA-APPS, este mai spaţioasă, "puţin excentrică", cu mai multă verdeaţă şi se află pe strada Emile Zola. Acolo poate angajaţii lui Vadim ca păstra şi curăţenia şi liniştea, pentru că la sediul vechii seara curtea sediul se transforma în spălătorie de maşini, discotecă şi loc pentru iubit. Da angajaţii se iubeau seara în curtea partidului. Portarul, femeia de serviciu, responsabilul cu parcarea, îngrijitorul de câini şi mulţi alţii angajaţi care seara după ce pleca tribunului îi luau locul.

E SUPER TARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oprah Winfrey si casa ei personala



Oprah cea mai puternica celebritate din lume


Realizatoarea TV ocupa prima pozitie in clasamentul "Forbes" al celor mai puternice 100 de celebritati din lume. Oprah Winfrey, regina talk-show-ului american, este cea mai puternica celebritate din lume, potrivit clasamentului anual publicat de revista „Forbes”. Starul de televiziune a ocupat prima pozitie in Top 100 Celebrities, detronandu-l pe Tom Cruise, castigatorul de anul trecut, care a coborat pe locul opt.

260 de milioane $ intr-un an

Oprah Winfrey, care a castigat in ultimul an 260 de milioane de dolari din imperiul sau media, modereaza una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune din lume, si e considerata de „Forbes” „una dintre cele mai influente persoane de pe planeta”.

Lumea muzicala este foarte bine reprezentata in clasamentul „Forbes”. Madonna (locul 3) si Rolling Stones (locul 4) au adunat bani si expunere media din turneele intreprinse in ultimul an. La fel de bine s-a descurcat si un „mogul” al hip-hopului, Jay-Z. Iubitul cantaretei Beyonce a intrat pentru prima data in topul „Forbes” direct pe locul 9. Si Hollywoodul, care a obtinut in ultimele 12 luni castiguri mondiale fara precedent, are „felia” sa in top 10: Brad Pitt ocupa locul 5, in timp ce Johnny Depp se afla pe locul 6 datorita succesului trilogiei „Piratii din Caraibe”.
Alte prezente din clasament sunt Bon Jovi (18), Donald Trump (19), Nicole Kidman (27), Justin Timberlake (34), tenismenul Roger Federer (38), George Clooney (40), pilotul de Formula 1 Kimi Raikkonen (41), modelul Gisele Bundchen (53), Daniel Radcliffe (79), in timp ce Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio si Halle Berry se numara printre vedetele care au parasit topul.