sâmbătă, decembrie 08, 2007

SĂ VINĂ SĂRBĂTORILE!

Da, grăbesc sărbătorile. Le grăbesc pentru că îmi plac. Azi mi-am luat brad. N-am mai avut răbdare.



marți, decembrie 04, 2007

Cioroianu nu se dezminte: gafează şi la Torino

Încă o zi şi încă o gafă pentru ministrul de Externe, Adrian Cioroianu. De data aceasta, aşa-zisul şef al diplomaţiei române a fost la Torino pentru inaugurarea Consulatului General Român şi a vorbit despre efectele benefice ale scandalului Mailat. Printre altele, un preot l-a întrebat pe Cioroianu daca poate face lobby pentru un schimb de terenuri dintre primăriile din Torino şi Bucureşti, pentru construcţia unei biserici. "Trebuie văzut. Terenurile din Capitală sunt foarte scumpe", afirmaţie care i-a făcut pe ziariştii italieni să se întrebe dacă ministrul român are impresia că la Torino terenurile sunt gratuite.

duminică, decembrie 02, 2007

CEA MAI MARE VESTE! COZMÂNCĂ SE ÎNTOARCE...

Citesc ziarele. Nimic senzaţional până ajung la Jurnalul Naţional. Citesc şi nu-mi vine să cred. Octav Cozmâncă se întoarce. Nu ştiu câţi se vor bucura, dar e foarte important. Dacă ar fi aşa ştiţi ce îmi vine să zic? ... vreau să merg din nou pe teren, la PSD.

FOARTE IMPORTANT!
(...) Se impune, domnule Cozmâncă, organizarea unui congres extraordinar al PSD, aşa cum a solicitat public preşedintele său de onoare?

Domnul Iliescu are dreptate, e imperios necesar, dar trebuie să parcurgem etapele statutare. Ori grupurile parlamentare, ori Comitetul Executiv Naţional, ori 16 organizaţii judeţene pot să propună Consiliului Naţional convocarea unui congres extraordinar. Cei care se gândesc cu adevărat la binele PSD nu se pot opune. (...)

A FOST 1 DECEMBRIE!


A fost 1 Decembrie. Am fost pentru prima dată în viaţa mea la parada militară. O exclud pe cea din 1996 când am fost cu Emil Constantinescu la Alba Iulia. Pot să spun că nu m-a impresionat nimic. O paradă sărăcăcioasă şi nimic altceva!