miercuri, mai 14, 2008

... iar blogul meu a împlinit 1 an! LA MULŢI ANI!

Blogul meu pe care anul trecut mi l-am făcut cadou şi-a numărat roadele. Dacă a fost bine sau a fost rău ... voi cititorii mei aveţi cuvântul: VIZITATORI – 31 215 + PAGES 12 155 , iar nr.vizitatorilor zilnici sunt peste 70. Mulţumesc şi vă promit că îmi voi da interesul maxim. În primul an atât am putut. Cu bune şi cu rele! VĂ MULŢUMESC VOUĂ CITITORILOR MEI!!!

37 de trandafiri!

... şi au venit de la băieţii mei!!!

Kilometrul 37

Azi am ajuns la kilometrul 37. N-a fost prea greu! Greul, uneori, am impresia că de acum începe. Încerc să fie o zi ca oricare. Azi telefonul n-a sunat de dimineaţă! O zi fără un LA MULŢI ANI! de la mami. Azi va fi o zi a amintirilor.
Bujorii sunt florile mele preferate din copilărie. Primeam foarte mulţi bujori de ziua mea şi aşa am ajuns să iubesc bujorii în luna mai.


luni, mai 12, 2008

Guevara şi Logan-ul

Unde-s revolutiile de altadata? Francezii de la Renault au apelat la artileria grea in incercarea de a-i convinge pe nemti sa cumpere modelul Logan MCV produs de Dacia. Marx, Castro, Gandhi si Guevara au fost chemati sa-l anunte pe privitor despre iminenta victorie a revolutiei Logan.


MISTERELE PLANETEI ALBASTRE!

Pamantul are suficient pentru nevoile fiecarui om, dar nu suficient pentru lacomia fiecaruia. Vazuta din spatiu, Planeta Albastra seamana cu un glob pictat cu nori albi, rezultatul unei atmosfere active.Terra este singura planeta al carei nume nu deriva din mitologia greaca/romana. Cuvantul "Pamant" provine din latinescul "pavimentum".Cu o varsta estimata intre 3 si 5 miliarde de ani, Pamantul cantareste nu mai putin de 6.585.600.000.000.000.000.000 de tone si are o arie de 510.065,600 km patrati. Doar 11% din aceasta suprafata este folosita pentru culturi agricole. Pamantul nu sta perfect drept in spatiu. Axa sa este inclinata la 23,49 grade. Acest lucru determina aparitia anotimpurilor. Misterele de la vedereUn gram de aur poate fi transformat intr-o foita de aproximativ doi metri patrati. Cantitatea de aur care se gaseste in oceane este de zece mii de milioane de tone. Pe de alta parte, Elvetia este una dintre tarile care nu beneficiaza de niciun depozit de minerale.Vanturile transporta aproape 10 milioane de tone de particule de nisip in fiecare an. Astfel, daca locuiti in Statele Unite, nisipul din jur poate sa fi venit tocmai din desertul Gobi, din China.Pamantul scoate sunete ciudate, perceptibile numai cu aparatura speciala. Sunetele nu pot fi auzite de urechea umana, iar originea lor ramane un mister pentru astronomi, care vorbesc despre "simfonia tacuta" a planetei pe care traim.La 22 aprilie, in fiecare an, este sarbatorita Ziua Plantei Pamant, manifestare ce se vrea a fi un semnal de alarma pentru un mediu inconjurator mai curat si nepoluat.Misterele care ucidOamenii de stiinta au avertizat permanent asupra pericolelor la care este expusa omenirea. In general, aceste pericole veneau din spatiul cosmic. O noua avertizare sustine insa ca pamantul este cel care ne-ar putea ucide.Astfel, misterioasa "muzica" a Pamantului, strania radiatie de joasa frecventa emisa din "maruntaiele" planetei, are un efect negativ asupra organismelor vii.In plus, cladirile ridicate pe locurile unor rezervoare de drenare pot, de asemenea, avea efecte negative asupra locuitorilor acestora, din motive necunoscute.Potrivit unor teorii, dinozaurii au murit dupa ce polii Pamantului s-au inversat. Acelasi lucru s-ar putea intampla si cu oamenii

duminică, mai 11, 2008

Cine m-a enervat?

Ion Iliescu.... de ce? că aflat în vizită de lucru în comuna Dor Mărunt, culmea satul meu natal.... îmi vorbeşte de o doamnă care vrea să ridice în localitate o biserică în cinstea soţul său. Corect şi tot respectul! ... dar acea localitate are atâtea biserici încât orice împărţeală ai face ... niciun enoriaş n- ar rămâne pe afară. Mai bine... doamna respectivă, cu respect aş vreau s-o ajut să facem un gard la cimitir....că dacă nu ştie... şi pe garduri poţi să scri în cinstea cui e făcut.... PĂREREA MEA! Şi eu aş vrea să ridic o biserică pentru MAMA...dar mă gândesc că e mai util un gard la cimitir ... că de biserici Dor Mărunt nu duce lipsă!!! De ce nu a vorbit dl Iliescu despre primarul PSD Niţulică... sau nu a aflat de promisiunea lui că va face un gard la cimitir... aşa a promis preotului din sat. A...da...păi să treacă alegerile, să vadă dacă va câştiga sau nu alegerile...sau poate atunci când va face cărare pe drumul ce duce la cimitir.
Tot respectul dlui Iliescu. Îl respect şi îmi place....dar când văd că apleacă urechea la tot şi toate .... îmi vine să închei orice discuţie....

CFR CLUJ ...

Tudor şi BEN 10

Un copil fericit! De azi Tudor are ceas! Cu ajutorul lui se încarcă şi devine puternic. Restul problemelor dispar într-o secundă...


Asta să înţelegeţi mai bine!!!