luni, martie 31, 2008

1 APRILIE - ziua păcălelilor

În primul rând vă rog să nu mă păcăliţi azi!!!!!!!!!!!!

Una dintre ipotezele cu privire la originea zilei de 1 aprilie este legata de Noe, care se pare ca si-a trimis porumbelul sa caute in mod gresit pamant uscat dupa ce inundatia a inceput sa se retraga de pe uscat pe 1 aprilie.
O a doua ipoteza, acceptata de majoritate, sustine ca originea zilei de 1 aprilie are legatura cu schimbarea calendarului gregorian. In vechiul calendar gregorian, ziua Anului Nou era sarbatorita pe data de 1 aprilie, in loc de 1 Ianuarie. Dupa schimbarea calendarului gregorian, in anul 1582, in timpul lui Carol al IX-lea, oamenii au avut initial probleme de a se obisnui cu sarbatorirea noului an pe 1 Ianuarie. Cativa oameni care sarbatoreau anul nou pe 1 aprilie, au fost numiti "April fools" (nebuni de aprilie).

duminică, martie 30, 2008

Psihoza familiei. Maşinutze!

Tudor e fericit nevoie mare. A început să facă primele investiţii! Priviţi!

DE WEEK-END (3) Pisica neagră ... 3 ceasuri rele!

Trei ceasuri rele pentru mai marii României! Să fie un semn? Cine urmează? Bush? ... Pardon!

1.Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat într-un accident de circulaţie, în zona Parcului Cişmigiu din Capitală. El se afla la volanul unui autoturism Volkswagen al SPP, când a tamponat maşina aflată în faţa sa.

2. Preşedintele PSD, Mircea Goeană a intrat cu maşina într-un autoturism de teren care i-a frânat brusc în faţă. Scena s-a petrecut în apropierea Ambasadei Chineze.

3. Patriarhul Daniel a fost operat Spitalul Militar din Capitală. Patriarhul a fost operat din cauza unei fracturi la glezna stângă, pe care a suferit-o dimineaţă, după ce a oficiat liturghia de duminică.

DE WEEK-END (2)

Un bucureştean şi-a făcut casă în Dor Mărunt!


DE WEEK-END (1)