vineri, noiembrie 09, 2007

ŞI DACĂ E WEEK-END...PĂI SĂ FIE! marius mihalache

BARCELONA

Dacă nu aveţi timp şi bani să mergeţi în week+end la Barcelona priviţi câteva fotografii făcute de prietenul Lucian Muntean.

Vă spuneam că a început week-end-ul





Să nu uităm cuvântul de ordine. AGLOMERAŢIA. Priviţi ce aglomeraţie e în capul nostru. AL ROMÂNILOR.

ÎNCEPE WEEK-END-UL. ÎNCEPE DISTRACŢIA

O ştire de week-end. Când e vorba de cei doi, soţul meu ştie!!!



Actrita si cantareata americana Jennifer Lopez a confirmat, miercuri seara, in timpul unui concert sustinut la Miami, Statele Unite, ca ea si sotul sau, cantaretul Marc Anthony, asteapta primul lor copil. "Marc si cu mine asteptam un copil", a declarat Lopez multimii de spectatori veniti la concertul din Miami. "Nu stiam ca avea de gand sa anunte acest lucru", a declarat Anthony. Lopez, in varsta de 38 de ani.

Simona bun venit în blogosfera!

Colega mea de la Libertatea, acum redactor sef adjunct la Click, Simona Ionescu a venit în blogosferă. Acum am descoperit+o. S-o salutăm şi să-i urăm la mai mare! Să-i trăiască nepotul!!!

DIRIGINTELE ARE TREABĂ!






Diriginetle nu s-a lăsat nici de data asta! Şi-a pus amprenta!!!
felicitari George B.

joi, noiembrie 08, 2007

SCUZE, MARIA!


Maria, colega mea, Maria Coman mi-a atras atenţia că ea nu e în fotografie. Revin cu fotografia întreagă!

10 ANI! 1997 - 2007

Toţi cunoscuţii m-au întrebat astăzi ce înseamnă 10 ANI! A stat scris pe mess-ul meu mai toată ziua. Ei da. Bună întrebare. 10 ANI reprezintă o parte din căsnicia mea.
Fără cuvinte!





miercuri, noiembrie 07, 2007

Tăriceanu a fost la Papa Benedict al XVI-lea




multumesc ANDREI

ţiganii din toata lumea sunt speriaţi. de ce? de România!


O familie numeroasă de romi din Strasbourg aşteaptă să primească un acoperiş deasupra capului sau să fie returnaţi în România. Tabăra în care locuieşte familia Radu nu are nici apă, nici electricitate şi nici grupuri sanitare. Margareta este cea mai bătrână din clan, doi fii ai săi îşi caută zilnic un loc de muncă, ceilalţi trei învaţă la un liceu francez, iar nurorile sale au datoria de a aduce mâncare de la asociaţia Caritas. Certificatele de naştere ale copiilor Margaretei arată "traseul" parcurs de familie: Gibraltar este născut în Germania, Didina s-a născut în Franţa, iar Liviu în România.

"Să plecăm ca să mergem unde? Nu în România unde discriminarea este mai rea decât sărăcia de aici", a explicat Margareta, care este încrezătoare că nimeni nu îi va putea expulza având în vedere că fiii ei merg la şcoală în Strasbourg.

Ea este nepoata prinţesei Diana


Lady Kitty Spencer a ocupat cea mai înaltă treaptă în clasamentul anual Tatler, informeaza Daily Mail. Părul blond şi zâmbetul cuceritor al tinerei de 17 ani sunt doar câteva dintre asemănările cu imaginea matuşii sale. Tânăra a fost remarcată la ceremonia de comemorare a "prinţesei inimilor". Ţinută departe de lumina reflectoarelor de către mama sa, Kitty Spencer a crescut în Africa de Sud şi locuieste mai mult în Cape Town.

ELENA DE LA TELEVIZOR

Elena Udrea s-a decis. candidează pentru un post de deputat în judeţul Argeş. pentru asta, normal, trebuie să-i cucerească pe piteşteni.De câteva zile, cutiile poştale ale localnicilor au fost invadate de zeci de mii de pliante introduse de membrii PD, hârtiile conţinând câte un talon de concurs. Au completat talonul şi au câştigat televizoare, DVD-playere, aparate foto, radiocasetofoane. Şi n-a fost doar un câştigător... ci foarte mulţi. Cel mai interesant, însă, premiile respective au fost duse acasă fericiţilor câştigători chiar de Elena Udrea. În persoană. Deci e clar. Voturile sunt asigurate. Numai că Elena Udrea nu ştie că nu a început campania electorală pentru parlamentare. Suntem în campanie pentru alegerile europarlamentare ... şi votul uninominal.

luni, noiembrie 05, 2007

duminică, noiembrie 04, 2007

ADRIAN NĂSTASE ... PORUMBELUL PĂCII ÎN PSD?!

Adrian Năstase deţine porumbelul păcii. Care pace? Unde? Cert e ... că deţine un porumbel alb ... la el în birou la Camera Deputaţilor! Când o murdării biroul îl trimite la Cotroceni?