vineri, mai 23, 2008

FLOAREA DE WEEK-END



... şi melodia de week-end!




Amalia Rodrigues - Aranjuez mon Amour

joi, mai 22, 2008

Viaţa

La simona am descoperit melodia. Multe nu înţeleg în viaţa asta!!!



Timpuri Noi - Tata
Vezi mai multe video din Muzica »

PS. vine de la omulrau

Între alegerile locale din România şi alegerile prezidenţiale din SUA îl prefer pe OBAMA

Ştiţi ceva... alegerile astea mă lasă şi mai indiferentă pe timp ce trece. Nu-i frumos ce spun, mai ales ca un şef de secţie politică, dar acesta este adevărul. Gestionez la muncă ELECTORALA. Vizionez şi scriu. Doar ca sarcină de serviciu. V-am anunţat zilele trecute că merg şi la vot şi ştiu şi cu cine votez ... dar să scriu şi pe blog toate balivernele candidaţilor mi se pare prea mult. E mai plăcut să te uiţi la americani. Acolo e palpitant. Clinton şi Obama sunt adevăraţi. Se dă o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru viitorul Americii. În acest moment, fosta Prima Doamnă a SUA se bucură de susţinerea a 1.775 de delegaţi, în timp ce Barack Obama are sprijinul a 1.956 de delegaţi democraţi şi se apropie de cei 2.025 de delegaţi necesari pentru a deveni candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.
Aşa că până la 1 iunie ... prefer America!






















marți, mai 20, 2008

Alegerile libere la majorat

Primele alegeri organizate dupa inlaturarea dictaturii ceausiste au avut loc acum 18 ani, pe 20 mai 1990, in Duminica Orbului. La primele alegeri libere au participat peste 80 de partide politice, insa puterea era concentrata in mainile membrilor Frontului Salvarii Nationale condus de Iliescu. Primii doi ani ai tranzitiei, pana la organizarea de alegeri in baza unei noi Constitutii, au fost dominati de demonstratii politice, mineriade si greve.

JOE DASSIN. hm ce ziceţi? vârsta... să fie de vină?



joe dassin SOUVIENS TOI




joe dassin ET SI TU N'EXISTAIS PAS




joe dassin L'ETE' INDIEN

Proiectele SF ale candidaţilor pentru Bucureşti

De ce are nevoie mai mare Capitala României: să devină port la Dunăre sau să aibă o autostradă suspendată din nord în sud? Sau poate să-şi mute gara principală în afara oraşului? Sau să i se planteze 600.000 de copaci fix pe marginea străzilor? Sau, poate, să poată ocoli centrul Bucureştiului pe niştre străzi strâmte şi aglomerate? Principalii candidaţi la Primăria Generala a Capitalei au în programele lor electorale propuneri care pun la muncă imaginaţia oricărui locuitor al Bucurestiului. Merită să citiţi!!!