vineri, octombrie 26, 2007

AM TRĂIT S-O AUD ŞI PE ASTA! POLIŢIŞTII IES ÎN STRADĂ!

O ştire ne anunţa astăzi că poliţiştii ies luni în stradă. Nu în interes de serviciu ci ca să protesteze. Poliţiştii cer sporuri de fidelitate, ore suplimentare plãtite, gratuitate la asigurãrile de sănătate şi prime de vacanţe. Ei sunt nemulţumiţi şi din cauză că sunt mult prea des mutaţi de la un post la altul şi de cele mai multe ori în localităţi diferite.

joi, octombrie 25, 2007

ORA DE IARNĂ, DEPRESIE TOTALĂ, CEL PUŢIN PENTRU MINE

România trece, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora oficială de iarnă, ora 4:00 urmînd să devină ora 3:00, iar ziua de 28 octombrie care va avea 25 de ore, va deveni cea mai lungă din an.

JIJI AUDE VOCI

Preşedintele PNG, Gigi Becali a susţinut joi că a primit o "scrisoare de ameninţare cu moartea", făcută de "serviciile comuniste, securiste", care "umblă toată ziua pe globuri (n.r. - bloguri) în care i se cere să se retragă din politică. "Dar aşa mi-e frică, uite m-am retras. Sunt şi unul din ăla sperios", a bravat Becali. După liderul PNG, autorii scrisorii nu pot fi decât "servicii din astea, comuniste, securiste". "De cine pot să fie făcute ? Cine umblă toată ziua pe globurile (n.r. - bloguri) alea ?", s-a întrebat Becali, care şi-a răspuns: "Numai ăştia, de pe la SRI, de pe la SIE...Vechi securişti, numai manevre fac, pe globuri, pe site-uri, numai ăia stau". Manipulare, maipulare, manipulare", a conchis liderul PNG şi finanţator al echipei de fotbal Steaua Bucureşti.

TRĂIASCĂ UNINOMINALUL

Pe 25 noiembrie mergem la vot. Votăm europarlamentarii dar e şi referendum. Să ne alegem parlamentarii din mandatul 2008 - 2012 prin vot uninominal. Poate vă interesează. Citiţi!!!

miercuri, octombrie 24, 2007

DE CE NU VREA VIDEANU SĂ AJUNG LA ŞEDINŢA DE SUMAR

Este ora 24.30. As vrea să dorm. Nu de alta dar vreau să ajung macar mîine la şedinta de redacţie de la ora 10.30. Dar mâine merg voioasă la redacţie şi spun! Videanu nu m-a lăsat să dorm. Da!? În faţa blocului meu, eu locuind la etajul 1, deci la parter, mai precis în faţa ministerului de interne, se pun borduri. Da. Se aud picamere, sau cum s-o chema ele. Deci nu pot să dorm. Mâine vă povestesc cum m-am certat cu poliţiştii din faţa bloului. De ce? Pentru că nu m-au lăsat sa-mi parchez maşina lângă chicineta jandarmului care păzeşte MIRA. Ce este MIRA? Care a fost explicaţia? Mâine!
STAŢI APROAPE!

Şuviţe din părul lui "Che" Guevara, scoase la licitaţie de un fost agent CIA


DALLAS, 24 oct (MEDIAFAX) - Un fost agent al serviciilor secrete americane (CIA), care a participat la capturarea şi execuţia revoluţionarului argentinian Ernesto "Che" Guevara, va scoate la vânzare zece şuviţe din părul acestuia în cadrul unei licitaţii organizate joi, la Dallas, SUA. Capturat pe 8 octombrie 1967, după 11 luni de gherilă, "Che" Guevara a fost executat rapid în ziua următoare de armata boliviană, în satul La Higuera, sud-estul Boliviei. Cadavrul său a fost expus pentru scurt timp de autorităţile boliviene ca pe un trofeu, după care a fost îngropat în secret la Vallegrande. Rămăşiţele sale, descoperite în 1997 în urma mărturisirilor unui general bolivian, au fost apoi transferate în Cuba.

Sunt fan "Che" Guevara şi ... a imnului. Nu sunt fan şi al TSD, care are ca imn, aceasta melodie!

marți, octombrie 23, 2007

STEAUA LUI JIJI

Liga Campionilor, grupa H

SEVILLA - STEAUA 2-1

TRIST, DAR ADEVĂRAT!

Dragii mei, vă mai aduceţi aminte de Ana Blandiana, de orele pierdute la sediul PNŢCD când aveau loc negocieri: PNŢCD; Alianţa Civică, Partidul Ecologist şi multe alte formaţiuni, când încercau ei să scape de PD sau PNL...când exista CDR. Adică Emil Constantinescu. dar peste toate astea să nu uităm Piaţa Universităţii. Şi chiar de vremurile înainte de CDR. Ai bine da, citesc în EVZ că Ana Blandiana a divorţat de politică. Cică s-a refugiat în sediul Alianţei Civice din Piaţa Amzei şi nici nu mai răspunde la telefoane. Scrie, şi scrie poezie.

REFERENDUM + EUROPARLAMENTARE. O VARZĂ!

Azi se anunţa o zi liniştită. Cel puţin până la orele 17.00. Când mă sună Sorina. Băsescu face declaraţie la 19.00. Am zis gata. S-a dus ziua mea liniştită. Băse face declaraţie la 19.00 să ne anunţe că a semnat decretul privind organizarea referendumului pe 25 noiembrie.
Deci, să fie clar. Nu merg la vot. Eu nu votez şi europarlamentari şi îmi dau şi acordul, sau nu, pentru refendum. Să spun eu dacă vreau să-mi aleg parlamentarii cu ajutorul votului uninominal. Este o varză şi nu mănânc VARZĂ anul acesta.

luni, octombrie 22, 2007

CHINURILE LUI BOC!

ORICE PENTRU BĂSE! CHIAR ŞI UN DOS DE PALMĂ!



NICI ATUNCI BOC NU S-A SUPĂRAT!

BĂSESCU ŞTIE ŢIGĂNEŞTE

Băsescu s-a aflat azi în mijlocul democraţilor. De acolo a strigat "vă asigur că va fi referendum". Declaraţia sa a fost primită cu apaluze îndelungi. De acolo a mers la Cotroceni. Preşedintele Traian Băsescu a decorat luni trei rromi care au fost deportaţi în Transnistria în timpul celui de-al doilea război mondial, citindu-le acestora un mesaj de iertare în ţigăneşte.

duminică, octombrie 21, 2007

DAR CU ADRIAN SEVERIN CE-AŢI AVUT?

Coaliţia pentru un Parlament Curat a dat publicitatii, duminică, lista candidatilor la PE care nu întrunesc criteriile de integritate. Cei 11 candidaţi sunt: Petru Filip, Marian Zlotea de la PD, Cristian Anghel, Daniel Dăianu de la PNL, Daniela Buruiană, Cristian Stănescu şi Nicolae Pătru de la PRM, Adrian Severin şi Ioan Mircea Paşcu de la PSD, Rozalia-Ibolya Biro de la UDMR şi Gigi Becali de la PNG.

Nu o să comentez nici un nume de pe această listă. Dar mă opresc la unul singur. ADRIAN SEVERIN. Şi întreb Coalitia pentru un Parlament Curat dacă ştie câtuşi de puţin despre activitatea lui Adrian Severin. Ha... Adrian Severin a luat o casă de la stat în 1991. Vai...ce nenorocire. Dar cei care îşi trag repartiţii acum de la ANL, deşi se dau mari oameni de afaceri. Dar cei care fură de la stat şi nu se mai opres. Dar casa din Mihăileanu a lui Traian Băsescu. Şi exemplele ar putea continua!!!!
Nu lăsaţi-l pe Adrian Severin să meargă în treaba lui la Parlamentul European şi să muncească pentru România aşa cum a muncit şi până acum!!!. Nu-l cunosc în particular pe Severin, doar că am mers la conferinţele lui de presă de la PSD. Şi dacă îl suni să să afli ceva de la el...îţi şi răspunde!

Nu cred că îl poţi pune pe acelaşi picior de egalitate pe Adrian Severin cu candidatul PNL, Cristian Anghel, primarul de Baia Mare, “trimis in judecata de DNA pentru ca ar fi achizitionat pentru primarie un imobil supraevaluat, cu un prejudiciu presupus la bugetul local de aproape 400.000 de euro”. Iar de jiji Becali nici nu mai încape îndoială.

Vai de Coaliţia şi Parlamentul nostru Curat!!!