vineri, mai 15, 2009

De profesie: visători

Nici nu s-au terminat bine lucrarile la pasajul Baneasa ca edilii au planuri mari. Inca un pasaj subteran. Pana aici e foarte bine! Bravo ... as zice. Da civilizatie! Dar cum treaba in tarisoara asta se face romaneste nu prea cred ca voi vedea asa ceva.
Azi, Sorin Oprescu ne-a anuntat ca in aceasta vara vor incepe lucrarile la un nou pasaj subteran in zona de nord a Bucurestiului, cu trecere prin zona Piata Presei Libere. "Ne intereseaza ca in aceasta vara sa incepem si lucrarile la Pasajul subteran de langa Casa Presei Libere. Nu vrem sa ni se reproseze ca Pasajul Baneasa se va termina si traficul ingreunat se va muta in intersectia de la Casa Presei", a afirmat Oprescu, aflat intr-o vizita de lucru la Pasajul Baneasa. Oprescu a spus ca pasajul Baneasa, care va fi finalizat la sfarsitul acestui an, nu va rezolva problema circulatiei in zona, motiv pentru care este nevoie sa inceapa lucrarile la un al doilea pasaj. Pasajul Baneasa, aflat in constructie nu va rezolva probleme de trafic din zona, pentru ca masinile vor reusi sa treaca de intersectia DN1 cu aerogarii, insa se vor bloca la intersectia de la Casa Presei, a explicat Oprescu necesitatea noului pasaj. Toata lucrarea va fi suportata din fondurile primariei, a adaugat primarul general al Capitalei.

Florile mele de la baieti!

eu si micul meu blogaras


Circul vine peste Paleologu

Ministrul Culturii, Theodor Paleologu, ar putea fi schimbat si inlocuit cu Brandusa Novac, dupa ce prestatia slaba a ministrului a produs nemultumiri in randul pedelistilor, dar si a electoratului PD-L. Brandusa Novac are cele mai mari sanse sa il inlocuiasca pe Paleologu. Novac ar fi apreciata pentru calitatile sale de manager si are sustinerea ministrului Economiei, Adriean Videanu. Un alt posibil candidat ar fi Vasile Timis, secretar de stat in Ministrul Culturii.

joi, mai 14, 2009

Capitala sufocată de 20.000 de oameni


Zi plină pentru biata Capitală a ţării.

BNS a adunat azi 10.000 de oameni, oameni nemulţumiţi de actualul Guvern...de viata oferită de politicienii lu peşte.
PSD a adunat azi la Romexpo 10.000 de oameni, beţi de dorinţa aprinsa a lui Geoană şi a familiei lui de a fi şi el cineva în ţara asta. Şi nu oricine. Ci preşedinte la Cotroceni!

14 mai la KM 38! Stationez aici azi si apoi plec mai departe!


Da, stiu sigur ca azi telefonul care a sunat ani de zile nu va suna, nici anul trecut nu i-am auzit taraitul! Viata! Singuratatea e trista, e dureroasa...
Dar stiu ca baietii mei susotesc ceva...