vineri, iulie 04, 2008

Doamne cât doare prostia!


Ana Birchall şi-a înscenat divorţul! Nu-mi vine să cred. Oare ce a avut în cap doamna care-i poartă servieta dlui Geoană? 1. O fi supărat-o soţul foarte tare şi a decis să-l părăsească? 2. Să-i arate şefului său că îl iubeşte atât de mult încât e în stare de orice? 3. O fi proastă?

Verificările inspectorilor CSM au scos la iveală că Ana Birchall s-a prezentat personal, pe 20 mai, la Judecătoria Sectorului 1 pentru a înregistra cererea de desfacere a căsătoriei. Lucrarea a fost repartizată aleatoriu, iar primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 10 iunie. Birchall a fost legitimată de către judecătorul de serviciu, fiind menţionate pe rezoluţia de primire a cererii de divorţ numele şi prenumele, respectiv Birchall Ana, şi celelalte date de identificare (seria şi numărul actului de identitate, codul numeric personal), semnând şi pentru luarea la cunoştinţă a primului termen de judecată.

Conform legii, Ana Birchall riscă acum să ajungă în faţa procurorilor, după ce a declarat în scris la Judecătorie că nu ea a fost cea care a solicitat divorţul, acuzând magistraţii de neglijenţă.

Nu ştiu ce să zic, dar ştiu că pe această doamnă împreună cu alte trei, care nu ştiu ce caută în politică le urăsc. De ce? Vorba lui Mircea Badea... pentru că sunt proaste! Sunt doamne în Parlament unde nu poţi spune decât "Jos pălăria".

BRAVOOOOOOOOOOO!

fostul meu coleg de la Libertatea, Bogdan Pavel a fost ales astazi viceprimar al sectorului 5 !!!!!!!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!!!!!

joi, iulie 03, 2008

cred, doar, că e vorba de dor de ducăRichard Clayderman - Mano a mano
miercuri, iulie 02, 2008

VREAU AICI!!! E O IDEE!

Alejandro Sanz Amiga mia


Muntenegru. Sveti Stefan este o străveche aşezare pescărească situată pe o mică insuliţă transformată artificial în peninsulă. Prin 1950 locuitorii au fost strămutaţi, iar întregul sătuc, cu case din secolele XV-XVIII, fortificaţii, biserică şamd a fost transformat într-un super-resort.