vineri, martie 07, 2008

8 MARTIE

Maine nu sunt in zona, drept pentru care spun inca de pe acum LA MULTI ANI! tuturor femeilor. Si maine voi avea niste flori parte pentru o persoana aparte. Lalelele erau florile preferate. (...)


DIN NOU SPECTACOL LA SIGHET

Prietena mea, Nelica Hotea a mai înregistrat un succes! Actori mari ai Teatrului National Bucuresti au incantat privirile iubitorilor de teatru sigheteni, intr-un spectacol eveniment care a avut loc de curand pe scena Salii “Viorel Costin” din Sighetu Marmatiei. Spectacolul “O noapte furtunoasa”, dupa I.L.Caragiale, l-a avut ca protagonist pe actorul Claudiu Bleont, care a interpretat rolul lui Rica Venturiano. Distributia piesei este una de exceptie. Alaturi de Claudiu Bleont au evoluat pe scena Maria Teslaru, Magda Catone, Alexandru Georgescu, Eugen Cristea, Marcelo Cobzariu, Tomi Cristin, Daniel Nitoi si Dana Pocea, regia fiind semnata de regizorul Toma Enache.




Dar mai multe amanunte aici.

miercuri, martie 05, 2008

Planurile mele de primăvară

Am primit o leapşă de la Teo. Am întârziat puţin, dar ştiu că mă va ierta. Ce vreau să fac în această primăvară? Vreau să fac multe... şi sper să şi reuşesc.
1. am un proiect pe care trebuie să-l duc la capăt. Spun doar atât. Două prietene, foarte bune, de altfel...vor să devină primăriţe.
2. vreau să încep lucrările la mica mea căsuţă...de vis
3. vreau să-mi schimb maşina. cu una mai mare. s-a dovedit că nu mai avem loc în ea.

deocamdată atât ... restul la vară!