vineri, martie 06, 2009

De la nepoată la fosta nevastă


Nepoata lui Boc a devenit vedetă odată cu angajarea sa la Palatul Victoria. Domn* Costel riscă 20 de ani de închisoare pentru că a dorit să ajungă demnitar, uitând că are un dosar penal. Şi multe alte astfel de exemple din tabăra democrat liberală. Azi a venit şi rândul social democraţilor. Ministrul Muncii, Marian Sârbu despre care mai nimeni nu ştie că a divorţat şi-a angajat fosta soţie, Elena, la Casa Naţională de Pensii. Nu preşedintă, ci directoare de cabinet. N-are nicio legătură cu sistemul şi a fost numită în funcţie, fără a susţine vreun concurs, scrie ziarul cancan.
Elena Sarbu: "Nu am lucrat pana acum la Casa de Pensii. Nu am lucrat nici impreuna cu doamna Parcalabu. Eu am fost consilier juridic la CNSRL Fratia. Apoi am fost director intr-o firma privata". Ea a adaugat ca nu a fost instalata in acest post prin concurs, ci a fost numita direct prin decizia presedintei Doina Parcalabu. Ministrul Muncii Marian Sarbu nu a dorit sa comenteze numirea fostei sale sotii la Casa de Pensii. "Da, este adevarat ca a fost numita in acea functie. E adevarat ca este fosta mea sotie. Altceva nu am ce sa zic", a declarat Marian Sarbu pentru CANCAN.
De divorţat, ministrul a divorţat probabil în primele două luni ale anului ... asta pentru că de sărbători, Marian Sârbu spunea că petrece Crăciunul, la Piteşti, unde va petrece în familie, cu soţia, rudele şi câţiva prieteni apropiati. Îşi dorea atunci multă dragoste şi înţelegere”. Marian Sârbu nu i-a scris lui ş Crăciun, “dar i-am transmis multe semne despre ceea ce-mi doresc eu să-mi aducă anul acesta. Şi cred că-mi va îndeplini dorinţa”, spune ministrul, păstrând misterul asupra cadoului pe care l-a cerut de la moşul, motivând însă că “e ceva strict personal”. (gardianul)
Divorţat, nedivorţat, bunicul - Marian Sârbu şi-a angajat fosta nevastă la Casa de Pensii, iar în declaraţia de avere, datată în 2008 decembrie era necăsătorit şi nu avea nici urmă de avere.
Succes guvernului Boc!


duminică, martie 01, 2009