marți, aprilie 28, 2009

Disperarea de a fi Obama DE Romania!


Geoană şi-a angajat 30 de consultanţi de la Obama. Nu conteaza banii, disperarea de a fi presedintele Romaniei e prea mare.

Radu Duda mizează şi el pe un fost consilier al lui Obama
. Candidat independent la Preşedinţie, Principele Radu e cat mai aproape de a bate palma cu fostul director executiv al campaniei liderului de la Casa Albă, Betsy Myers, cea care, potrivit principelui, şi-ar fi oferit voluntar sprijinul.

Liberalii stau si ei cu ochii pe Betsy Myers ... dar parca ar merge pe mana unui romanas. PD-L a batut palma cu Dan Andronic...deci in opozitie, direct pe primul loc...

luni, aprilie 27, 2009

Un cutremur mare...mare a avut loc. Unde? In telefonul meu!

Nu stiu cum se cheama acel om care isi salveaza numerele de telefon in agenda telefonului si nu in cartela SIM.... Chiar daca nu ar exista o descriere a acelui om..un nume are: Roxana, adica eu. Intr-o fractiune de secunda n-am mai avut niciun nr in telefon. S-au evaporat... o ora am butonat sa vad cum si ce fel. n-am reusit! asa ca inca vreo 4 ore am bagat numere de telefon..de data asta in cartela SIM. Permanent am fost obsedata ca mi se va fura telefonul. Ei, mai grav! Acum specialistii analizeaza! Mult, putin - erau 270, erau ale mele, muncite din greu!

In perioada urmatoare imi refac agenda de telefon. Deci n-am disparut...ci nu mai am numarul vostru de telefon!