vineri, martie 14, 2008

DE WEEK-END! AU ÎNFLORIT BRÂNDUŞELE ... GALBENE

Brânduşele mele au înflorit şi sunt rezervate mamei.

"Să nu stricăm bucuria acestei nopţi". Cât de idiot poţi să fi să spui aşa ceva? Cât Melania Medeleanu ...

Astăzi am citit editorialul lui Adrian Păunescu în Jurnalul Naţional "Noaptea bucuriei ne obligă să fim lucizi". Frumos. Tot materialul mi-a atras atenţia, dar următorul text m-a lăsat fără replică.

DUREREA ÎN BUCURIE. Şi tocmai când bucuria ne copleşise a apărut şi trâmba de ger care ne-a cutremurat. Marele actor Ovidiu Iuliu Moldovan murise. Noapte bună, dragul nostru. Eram în emisiune la Realitatea TV şi le-am spus colegilor de platou că ar trebui să vorbim mai pe larg (şi) despre Ovidiu Iuliu Moldovan. Talentata şi luminoasa moderatoare a emisiunii, Melania Medeleanu, a fost de altă părere: să nu stricăm bucuria acestei nopţi. Am fost un invitat disciplinat şi am tăcut.

Oare Melania M. ştie ceva despre Ovidiu Iuliu Moldovan. În acest caz cred că nu. Despre Costel DA. Ieri era în extaz total dra.

joi, martie 13, 2008

SECVENŢE DE VIAŢĂ

Miercuri seară la orele 21.00 a încetat din viaţă actorul Ovidiu Iuliu Moldovan. Două ore mai târziu, la Madrid, Costel Busuioc devenea marele câştigător al concursului spaniol "Hijos de Babel".

Joi, pe tot parcursul zilei televiziunile făceau ediţii speciale. Cu ce? Cu Costel Busuioc.

Stau şi mă întreb, oare Ovidiu Iuliu Moldovan n-a ştiut când să plece la îngeri, ori televiziunile stau doar cu ochii pe raiting. Cine este Costel Busuioc? Costel Busuioc, Pavaroti din Banat sau Moldova... ştie cine a fost până ieri seară Ovidiu Iuliu Moldovan.

Am mai pierdut un actor, un mare actor.Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca!
Corpul neînsufleţit al actorului Ovidiu Iuliu Moldovan va fi depus, sâmbătă, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), iar înmormântarea va avea loc în aceeaşi zi, la ora 14:00, la Cimitirul Bellu, pe aleea actorilor.





... În timp ce preşedintele Băsescu îl suna pe Costel să-l felicite, primarii din Moldova şi Ardeal îl declarau pe Costel cetăţean de onoare, ministrul culturii ii acorda bursă de studii ... actorii de la teatrul naţional încercau să găsească soluţii să-l înmormânteze pe Ovidiu Iuliu Moldovan. Că nu are familie, iar până sâmbătă va rămâne în Spitalul Municipal.

Ploaie de primăvară

Astăzi a plouat. O ploaie de primăvară.O ploaie de luna martie!

miercuri, martie 12, 2008

Maria şi Silvia - acelaşi hobby

Doamna de la Cotroceni s-a împrietenit cu regina Silvia. Împreună au admirat un cal din garda de onoare...şi aşa au depănat impresii despre cai.

Tări pe scuter, Băse în caleanşcă

Ofticat că Băsescu s-a plimbat cu caleaşca în Suedia, azi premierul s-a gândit că trebuie să se plimbe şi el. Dar nu cu caleaşca, ci cu scuterul. De acasă şi până la Guvern. Cică să-i inveţe pe români cum să circule în zilele de summit.



marți, martie 11, 2008

Ziaristul RADU VASILE, şef secţie economic

Deşi mă consider o prietenă a lui Radu Vasile şi cred că şi fostul premier are aceeşi părere, îmi cer scuze, inclusiv colegilor de la Cotidianul pentru acest lucru: "Prima echipa redactionala a Cotidianului l-a avut sef la sectia Economic pe Radu Vasile. In 1991, viitorul prim-ministru nu era un nume in politica si nici chiar in PNTCD nu prea stiau multi de el. Calitatea pe care a avut-o la ziar a constituit prima functie publica a celui cunoscut ca fiind artizanul „pacii de la Cozia“. Pentru o scurta perioada de timp, unul dintre subalternii lui Radu Vasile a fost tot un viitor ministru: Mircea Ciumara, si el, la vremea respectiva, un boboc pe scena politica".

Mi-a scris Andreea Marin Bănică

M-am liniştit. Mi-a scris Andreea Marin Bănică. Mi-a povestit cum a petrecut la botez.
A dormit mult pentru că a petrecut duminică. "Abia m-am trezit – o sa spuneti “abia? E aproape seara!”. Ei bine,da, sunt o lenesa azi, recunosc, am dansat pana in zori la botezul fiicei mele, ma dor talpile, dar am sufletul plin. Nu m-am mai simtit din liceu atat de bine si atat de... tanara! E adevarat, astazi ma resimt, ma dor “toate cele”, dar astea sunt momente frumoase pe care nu le uiti o viata: prietenii adevarati din nou cu totii laolalta, copiii nostri razand impreuna, muzica buna ridicandu-ne de pe scaune… o petrecere pe cinste!"

Mai multe citiţi aici.

BĂSESCU S-A PLIMBAT CU CALEAŞCA REGALĂ

A scris repede o scrisoare premierului în care îi cere să anuleye taxa auto şi a plecat repede să se plimbe cu caleaşca. Preşedintele Băsescu şi soţia sa au fost primiţi de Regele Carl al XVI-lea Gustaf şi Regina Silvia cu onoruri militare la Palatul Regal.După sosirea la domeniul Coroanei, preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au fost conduşi în caleaşcă la locul unde a avut loc ceremonia oficială de primire.





TATĂL ŞI FIICA

Ce îi iese Elenei pe gură deja nu mai miră pe nimeni...numai că tatăl are şi o explicaţie!



">

luni, martie 10, 2008