vineri, mai 08, 2009

3 motive pentru care nu cred că T. Paleologu e PD-List!


(foto: Jurnalul National)
-Monarhie sau Republica, domnule Paleologu?

-Vocea inimii imi spune monarhie. Pentru Biserica, monarhia e o forma mai sigura - ca partener pe termen lung. Data fiind situatia actuala, nu vreau sa ma transform intr-un Don Quijote al unei cauze pierdute. Regret insa ca nu am trait o restauratie a monarhiei constitutionale, cu Regele Mihai in frunte. Atunci si Romania ar fi avut un statut mult mai bun...
-Sunteti legat acum de vreun preot din Romania?
-De IPS Bartolomeu Anania, pe care il cunosc de mic. O amintire comuna a dansului si a tatalui meu vine din ziua in care m-am nascut eu: au stat o zi intreaga si au baut vin, in onoarea evenimentului!
-In ce conditii v-ati stabili definitv in Romania?

-In conditiile in care mi-as putea exercita profesia: aceea de profesor universitar. Problema o constituie lefurile pentru tinerii profesori, care sunt mizerabile. Ar mai fi si politica, pe care a facut-o fiecare generatie a familiei mele. Asta creeaza un fel de vocatie genetica...

2 politiceni buni pentru o actriţă ieftină. Părerea mea!

Vanghelie a reusit sa-l excluda ieri pe Madalin Voicu din partid, de fapt de la conducerea PSD Giurgiu, de fapt din PSD...de fapt Vanghelie nu stie ce a facut. Azi in timp ce la Romexpo, Marean lansa candidatii la europarlamentare, printre care si Dan Mihalache ... citesc stirea ca acesta a demisionat din partid.
Nu ma dezmeticesc bine...ca Vanghelie urla in tot complexul Romexpo ca PSD Bucuresti are un nou membru. Wow... cine o fi! Corinaaaaa Danilaaaa! E hai! Ca la asta nu ma asteptam! Deci almanahe nu se dezice... A pierdut in nici 12 ore doi politicieni cu vână şi a câştigat o actriţă de mâna aaa.... sau o cântăreaţă de mâna aaaa sau o vedetă de tv..că nici ea nu ştie ce mai este! Bravo Marean! La mai multe almanaheeee!

PS. Adrian Năstase nu era în pielea lui. Şi pentru că ar fi transmis că nu vine la lansare, iar când în cele din urmă şi-a făcut apariţia...Mircea Geoană, de bucurie şi-a adus aminte că e prieten cu Adrian Năstase! HA! Ce glumă măi Mirciulică! Eşti prieten cu Năstase...cum eşti cu mine! Este?
PS. Sunt pesedista... o stiu toti prietenii mei, astept adeziunea de la Nicu Bănicioiu de vreo 2 luni ... dar până s-o completez zic să mă mai gândesc. Nu? Că ori la PSD Bucureşti, ori la PSD Ilfov de Marean tot nu scap! Să-mi caut altă filială?

joi, mai 07, 2009

Vanghelie l-a urmarit pe Madalin Voicu pana la Giurgiu



Il opreste cineva pe ghertoiul de Vanghelie?

"Madalin Voicu, el este prietenul meu, il iubesc, dar e prea mult. A cazut scroafa din copac. Gata. Nu putem sa venim sa vorbim de organizatia municipala Giurgiu, atat timp cat el a fost ajutat si oamenii astia au muncit pentru el. Isi bate joc de munca unora. Si el vine si le spune colegilor sa ii faca cabinet parlamentar", a mai spus Marian Vanghelie.

Cred ca cel mai vinovat in aceasta poveste este Miron Mitrea care anul trecut nu l-a lasat pe Madalin Voicu sa-l bata pe Geoana. Pacat! Ghertoii, prostanacii nu mai erau azi asa infumurati!
Sa nu-su aduca aminte Vanghelie si de Nastase :))

marți, mai 05, 2009

Traditia lui Geoana la Sambra Oilor


Duminica 3 mai 2009

Mircea Geoana:

Duminica 11 mai 2008

Geoana si Stolojan la Sambra Oilor

Partidele politice au evitat de astă dată scena sâmbrei, reuşind să nu politizeze în exces această sărbătoare a oşenilor. Asta nu înseamnă că prin steguleţele, corturile şi fularele lor nu au încercat să îndemne mulţimea cu cine să voteze peste 3 săptămâni. La Sâmbră s-a înregistrat ieri o mare densitate de vipuri pe metru pătrat. Oaspeţii de seamă ai sărbătorii oşenilor au fost totuşi Theodor Stolojan, prim-vicepreşedintele PD-L, şi Mircea Geoană, preşedintele PSD, care a ajuns şi el la Sâmbra Oilor, fără să urce însă pe scena artiştilor. Romeo Nicoară, secretar de stat, ne-a spus că la sâmbră a fost prezent şi ministrul Ovidiu Silaghi, care s-a retras însă mai repede, fiind reţinut cu diferite probleme.Geoană a sosit cu elicopterul din Bistriţa şi a aterizat pe terenul de fotbal din Certeze.


Duminica 6 mai 2007


Geoana, Melescanu, Orban au cerut demiterea lui Basescu



.... SI ATAT

Începând cu anul 1957, la Huta-Certeze, în trecătoarea dintre Oaş şi Maramureş, se desfăşoară în prima jumătate a lunii mai a fiecărui an Festivalul Folcloric „Sâmbra Oilor” – cel mai important eveniment folcloric din judeţul nostru.