vineri, ianuarie 30, 2009

Casa, secretarul de partid, vicepremierul, ministrul de finante - adica Gheorghe Pogea

Acum 3 ani prin luna mai scriam un articol despre pretentiile vicepremierului de atunci, Gheorghe Pogea.

Nu conteaza din ce guvernare faci parte, ca naravurile sunt aceleasi. I-au acuzat pe liderii PSD ca si-au facut case, vile si si-au luat terenuri. Dar n-au trecut nici doi ani de la alegeri, ca stirile despre ministrii actuali par identice cu foarte multe dintre cele care ii aveau ca subiecti pe fostii ministri.

Vicepremierul Gheorghe Pogea se confrunta in aceste zile cu o acuzatie destul de defaimatoare. El e acuzat de Costel Avram, membru in Consiliul Judetean, ca a dat ordin unui angajat de la Directia de Drumuri sa-i asfalteze drumul ce duce la casa sa de vacanta de pe malul lacului Cincis. Costel Avram a cerut conducerii Consiliului Judetean Hunedoara sa precizeze cu ce bani s-a lucrat la Drumul Judetean 787 D, Telic-Toplita, care trece pe langa casa de vacanta a vicepremierului Pogea. “Se pare ca domnul Pogea nu si-a pierdut din apucaturile de secretar de partid si a dat ordin unui angajat de la Directia de Drumuri sa asfalteze soseaua de la Cincis”, a spus Avram.

Pogea recunoaste ca a cerut o "toaletizare"

La randul sau, vicepremierul nu recunoaste ca a dat ordin cuiva, ci i-a spus angajatului sa “toaletizeze” zona de pe marginea drumului. “De zece ani tot tac si nu le spun acelor angajati ca trebuie sa-si faca curatenie acolo, sa toaletizeze zona. Am sa procedez tot asa si de acum incolo. Sunt bani publici cei cu care se lucreaza la repararea drumurilor. Nu s-a taiat nici macar vegetatia de pe marginea acestui drum. Soseaua este acoperita de frunzele copacilor”, a marturisit vicepremierul. El spune ca ar fi de acord cu Avram doar atunci cand ar fi pus pe cineva sa-i faca curat in curtea casei. “Nu trebuie sa faca nimeni curatenie la mine in curte, pentru ca e curat. Dar pe drumuri trebuie intervenit. Le-am spus ce au de facut, atata tot. Eu nu am nevoie de nimic. Nu le-am dat ordin”, a mai adaugat Pogea.

Referitor la acuzatiile aduse, Pogea a afirmat ca nu-si pune mintea cu el. “Pentru mine, consilierul judetean Costel Avram nu reprezinta nimic. El a atacat PSD si PD si probabil ca va ataca si PNL. Mie nu mi-a pus nimeni nici o lopata in fata casei”, a mai adaugat Pogea.

Libertatea
Articol semnat de Roxana Toma

... surpriza!

... cineva a intrat in blogosfera! Prietenul meu, nea Micky...stie foarte bine ca imi e prieten!
Mult succes si multa bafta!