vineri, noiembrie 16, 2007

WEEK-END CU AURA URZICEANU

Aura Urziceanu si A.G. Weinberger susţin sâmbătă de la ora 19.30 la Sala Palatului din Bucureşti concertul "The Sound of America". Merită!!!
PS. Doamna aceasta frumoasa şi cu o voce rar întâlnită mi-a marcat copilăria. Pentru mine era doamna cu unghii foarte mari. Doamna de care era îndrăgostit tatăl meu, dar şi mama.


joi, noiembrie 15, 2007

Zi Naţională pentru pisicile negre

Pisicile negre aduc ghinion, cred italienii care le asociază inevitabil cu maleficul, superstiţie care a dus, în opinia unei organizaţii pentru protecţia animalelor, la sacrificarea a 60.000 de pisici în fiecare an, motiv pentru care a fost stabilită o Zi Naţională pentru ele.
Asta va fi sâmbătă, 17 noiembrie.

miercuri, noiembrie 14, 2007

Diplomatul şi Fotomodelul

FEBRUARIE 2007
Mihai Răzvan Ungureanu şi-a dat demisia de onoare. Lui Ungureanu i s-a imputat atunci faptul că l-a informat numai pe preşedintele Traian Băsescu despre situaţia a doi cetăţeni români reţinuti în Irak şi eliberaţi după răspândirea informaţiei în ţară, şi nu pe premier, în primul rând.

NOIEMBRIE 2007
Înlocuitorul lui Ungureanu, frezatul, istoricul Adrian Cioroianu povesteşte la televizor, a doua zi după ce ţiganul nostru de Mailat o omoară pe frusinica aceea din Italia: “Credeţi-mă, eram ieri pe drumul dintre Alexandria şi Cairo, la sfârşitul vizitei, îmi veneau ştirile din ţară, din păcate, pe SMS, pentru că nu puteam fi prins prin telefonia mobilă. Eram cam în plin deşert şi mă gândeam dacă nu cumva am putea cumpăra un teren din deşertul ăla egiptean, să-i plasăm acolo pe cei care astfel de oameni ne fac de râs”.

Cioroianu nu s-a oprit aici. La câteva zile revine: "Sigur că soluţia nu este trimiterea lor în deşert, asta e foarte limpede şi nici n-o să se întâmple prea curând....Mă referem la cumpărarea de teren în deşert, or un ministru nu poate să facă aşa ceva".

În tot acest timp premierul şi şeful lui de partid, Călin Popescu Tăriceanu nu zice mai nimic. Într-un final zice că e un capitol încheiat şi să-l lăsăm pe Cioroianu să-şi facă meseria. Numai Băsescu îl pune la zid.
Eu zic că, acum, după 10 luni de la demisia de onoare a lui Răzvan Ungureanu să analizăm diferenţa dintre cei doi miniştrii de externe ai acestei ţări.
Ce caracter are Ungureanu? Dar Cioroianu? Ziceţi voi... că Tăriceanu are treabă cu ungurii. Aştept o şedinţă de guvern în Bulgaria, Polonia, Moldova...Germania, poate Italia şi dacă se poate şi America.

MIRCEA GEOANĂ - MUNCITORUL (2)




geoană şi visele lui erotice

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat că procentul de 39%, prognozat de Guvern pentru colectarea veniturilor prevazute în proiecţia bugetului pe 2008, reprezintă un "vis erotic", atâta timp cât în 2007, el a reprezentat doar 30%.

marți, noiembrie 13, 2007

14 noiembrie. LA MULTI ANI! CRISTINA ŞINCAI ... !!!!


Fiecare dintre noi avem un prieten sau prietenă despre care spunem că, este prietenul sau prietena mea cea mai bună. Aşa se face că şi eu am "prietena mea cea mai bună". Ea este CRISTINA ŞINCAI. Pot să-i spun orice, pot să glumesc pe seama ei... că nu se supără. Pot să-i spun că e blondă...pot să-i spun că ea gândeşte numai când e la televizor... pot să-i spun orice că ... nu se supără.
Pe 14 noiembrie, Cristina împlineşte o vârstă :))
LA MULŢI ANI! ... Şi mult noroc în viaţă. Să ne vedem sâmbătă!
Cristina are şi blog!

FĂRĂ COMENTARII. MIRCEA GEOANĂ...AŞA CUM VREA EL SĂ FIE!!!







ILIESCU CÂNDVA: "blogul este un fel de mahala în scris". ACUM ARE BLOG!

Întrebat de jurnalişti care dintre blogurile româneşti i s-au părut mai interesante, Iliescu a spus :
„Am parcurs câteva bloguri, Adrian (Năstase - n.r.) este foarte harnic, foarte activ, şi Geoană, dar mai mult numai aşa în fugă pe al lui Geoană".
Iliescu a spus că la început a avut reţineri faţă de fenomenul blogurilor.
"La început am avut chiar nişte reţineri şi chiar am fost criticat când am spus că blogul este un fel de mahala în scris, dar am văzut că a luat o dezvoltare interesantă şi aduce ceva în plus faţă de ceea ce oferă presa scrisă (…) un punct de vedere mai degajat, mai spontan. (…) Prima reacţie a fost aceasta, mi s-a părut o chestie cam marginală, dar mi s-a părut o chestie foarte interesantă şi dincolo de chestiunile marginale şi mai de mahala într-adevăr, cum mi se părea mie la început, văd că sunt mesaje de fond şi completează ceea ce este presa propriu-zisă (…), o manieră mult mai degajată de comunicare", a afirmat Iliescu.
"Am intrat şi eu în lumea blogiştilor", a conchis el.

luni, noiembrie 12, 2007

ION ILIESCU E ÎN TRAFIC!


Adrian Năstase, Mircea Geoană, Dan Mihalache, Cristi Diaconescu, Puiu Pascu, Vasile Dâncu sunt doar câţiva dintre liderii politici care şi-au făcut blog. Poate aceeaşi generaţie, ar zice unii. Iata că azi a mai apărut un blog. Blogosfera s-a mărit. Cu cine? Cu Ion Iliescu!. Da, Ion Iliescu.
Succes şi trafic intens!

ce-mi place azi!!! ZOIA ALECU - TREI GALOŞI

VIDEANU: IARBA E DE VINĂ. FACE PRAF...

PE ASTA O ŞTIAŢI?!

Se pare ca iarba e de vina pentru praful din Bucuresti. Sau cel putin asa spune edilul Adriean Videanu, potrivit caruia iarba ajuta la starnirea prafului. Asadar, daca inierbarea aduce praf, e de preferat o Capitala imbogatita cu 200.000 de platani si artari."Spatiul verde inierbat si neintretinut este o incredibila sursa de poluare cu praf. Sa va explic: daca nu e irigat, se usuca si pamantul si iarba, rezultand praful. Eu cred in calitatea spatiului verde plantat, nu inierbat.Spatiul verde nu e mereu de calitate. Copacii se intretin mai usor. Pe langa platanii plantati, vom pune, totusi, si iarba, dar numai acolo unde se poate", a declarat Videanu pentru ziarul "Gandul".

duminică, noiembrie 11, 2007

pentru 5 minute a nins la Bucuresti. Ura!