joi, septembrie 20, 2007

ROMÂNIA EXPLOZIILOR

Nicio zi fără explozie. Ziua de azi a început cu o explozie la Zărneşti. La o jumătate de oră o alta. De data asta la fabrica de armament de la Mija.

marți, septembrie 18, 2007

BĂSESCU ŞI FEMEILE CU 2 COPILAŞI







După Traian Băsescu, eu, ar trebui să mai fac un copil. Eu nu fac alt copil dar îi spun preşedintelui, ăsta de carton, că e cam zuzu!!!

Azi a scos o mare inepţie din creierul ăla al lui odihnit.
Auziţi:
"pentru a păstra nivelul actual al populaţiei, fiecare femeie ar trebui să nască cel puţin doi copii, în caz contrar România va avea 16,7 milioane de locuitori în 2050, 11, 9 milioane în 2075 şi numai 8,5 milioane de locuitori în anul 2100. Aşadar, trebuie stimulată naşterea celui de-al doilea copil printr-o politică adecvată".

Dar tot domnul ZUZU zice: că mamele beneficiază de prea mult timp de stat acasă cu copilul. Cică 2 ani este mult, de fapt 2 ani strigă. Hai măi! HĂHĂHĂHĂHă!

Ăsta nu-i normal. Uită că pentru ce doreşte el să obţină trebuie să şi facă ceva! Nu-i spun eu ce trebuie.


luni, septembrie 17, 2007

ZIUA "Z" A VENIT ... AZI

TUDOR A MERS LA GRADINIŢĂ !






Mai târziu ca toţi ceilalţi, la ora 9.30 am ajuns şi noi la grădiniţă. Emoţii cât casa. Dacă plânge, dacă nu vrea să stea, dar nici cum dacă îi va place lui Tudor la grădi. Am încercat să-i explic că vreau să ies până afară şi mă întorc imedit. N-a ţinut. A doua oară am plecat fără nicio explicaţie. A plâns. Îl auzeam cu plânge, dar doamna mi-a spus. FUGI! Aici suntem noi. Plecaţi şi vedeţi-vă de treabă. Am plecat, dar ne-a întors fix peste 2 ore. Tudor n-avea nicio treabă. Mânca. Ne-a povestit cum a fost prima zi la grădi, unde este "La revedere". Important e că ne întoarcem şi mâine. O experienţă care merită povestită. Apoi am mers în Herăstrău. Un Herăstrău pustiu dar liniştit ... o adevărată zi de toamnă.
Un copil norocos că a găsit un loc la grădi.