sâmbătă, decembrie 15, 2007

decembrie 1989. Revoluţia la majorat. Revoluţia mea!

O leapşă colectivă. A pornit de la Vlad... dar practic am preluat-o de la Simona.
Revoluţia împlineşte zilele acestea 18 ani. 18 ani aveam şi eu când a început Revoluţia.
Se aproprie. Acum 18 ani eram la bunici. Bunicul meu asculta Europa Liberă. Revoltă mare la Timişoara. Asculta fără nicio grijă. Locuia într-un sat... n-aş putea spune uitat de lume, dar nu era plin de securişti. Un sat liniştit. Aveam 18 ani, terminasem liceul. Conştientizam totul. Aveam un avantaj. Aveam 18 ani şi trăiam într-o familie în care tata era primar. În vremea aceea tata nu se ferea de noi în casă. Tata vorbea deschis. N-avea nicio grijă. Nu era de acord cu multe lucruri pe care le făcea Ceauşescu şi echipa lui. Voi continua în fiecare zi cu amintirile mele!!!

O înregistrare telefonică din Timişoara. Asta se auzea la Europa Liberă, pe 17 decembrie!

joi, decembrie 13, 2007

Încă una! Cioroianu + Tom şi Jerry

Adrian Cioroianu face din nou declaraţii surprinzătoare. Ministrul român de Externe a anunţat că ar dori să se întâlnească cu omologul său din Republica Moldova, dar că nu se poate autoinvita în casa cuiva. "Să nu credeţi că pe unde ne întâlnim, ne alergăm ca Tom şi Jerry", a spus ministrul român. "Pur şi simplu, din diverse motive, nu ne-am întalnit".

miercuri, decembrie 12, 2007

MIORIŢA ŞI ADRIEAN = VIDEANU, NEAM PROST

EL, ADRIEAN
Atunci când gesticulează, la mână edilului Capitalei, Adriean Videanu se poate observa o bijuterie din aur, încrustata cu diamante. Este un ceas elveţian, marca Zenith, colecţia El Primero, serie limitată. În ţara au fost aduse numai cinci exemplare, iar preţul unui astfel de ceas trece de 20.000 de euro. Se ştie că edilul nostru e un mare împătimit al ceasurilor de lux, el mai având în colecţie un IWC, tot elveţian, cu carcasă din aur, în valoare de peste 25.000 de euro.

EA, MIORIŢA
La o prezentare de ochelari, desfăşurată, recent în Bucureşti, Mioriţa Videanu, soţia lui Adriean, le-a înnebunit pe majoritatea invitatelor cu geanta ei Hermes Birkin, care costa 170 de milioane de lei vechi (5.100 de euro).
Tot Mioriţa, dar la un alt eveniment monden a
purtat o rochie Emilio Pucci (1.680 de euro), o geanta Chanel (1.550 de euro), iar pe mână un inel de aproximativ 5 karate. Un karat se vinde cu 10.000 de euro. Tot ea, umblă pe străzile Capitalei cu un Mercedes CLS 350 grena, în valoare de 60.000 de euro.


Şi asta este doar o părticică din ... vă dau vouă legătura!!!