joi, februarie 14, 2008

Buchetul meu de trandafiri. Albi!




Buchetul meu de trandafiri albi. 5 la număr. I-am primit aseară de la soţul meu. Cică nu roşii. A vrut să-l contrazică pe Sf. Valentin. :)) ALB! Şi zice el că alb este prin excelenţă culoarea purităţii.
Aduce speranţă, bucurie şi succes. E drept în aceste momente chiar am nevoie de toate acestea.

... cu sania prin munţi

Tudor şi-a luat sania şi a plecat la munte! Până la Predeal!

Deci... am o leapşă de la şoferul!

1. Cât timp acorzi internetului?
Programul meu la redactie incepe la 10.30 şi se închie la 21.30 - 22.00. Aşa că in timpul asta sunt mai tot timpul pe net. Acasa incerc pe cat posibil sa nu ma apropii de calculator.

2. Care e cel mai interesant blog pe care-l citesti?
Toti din lista mea. http://roxanatoma.blogspot.com/

3. Trimite leapşa la alţi cinci bloggeri.
Dau leapşa urmatorilor: alexandru, george, ioska, flaviana, simona

marți, februarie 12, 2008

FOTOLIUL DE PRIMAR ŞI HARTA ROMÂNIEI



Pornind de la această hartă apărută azi în Cotidianul... propun s-o completăm în perioada următoare! Bătălia va fi mare pentru marile oraşe ale ţării. Dar în capitală bătălia va fi şi mai mare!!!

luni, februarie 11, 2008

Teodor Melescanu, la Justitie. Radu Stroe la Apărare. Ne minunăm în continuare!

1. Conducerea PNL a aprobat, luni, prin vot, nominalizarea lui Teodor Melescanu pentru functia de ministru al Justitiei.

2. Pentru portofoliul Apararii a fost propus Radu Stroe, presedintele Comisiei de control a SRI din Senat.

3. Norica Nicolai a primit un vot de incredere din partea Biroului Politic, iar restructurarea Guvernului si alegerile anticipate nu au mai fost luate in calcul.

4. Secretarul general al Camerei Deputatilor, georgeta Ionescu a fost numita secretar de stat la Ministerul Apararii.

Nico şi Vlad Miriţă la Belgrad? Eurovision. Prima semifinală

După ce au cucerit juriul de specialitate şi publicul cu piesa „Pe-o margine de lume“, Nico şi Vlad Miriţă s-au clasat pe locul întâi în prima semifinală a selecţiei naţionale pentru Eurovision, desfăşurată sâmbătă, şi s-au calificat în finală.



Vom vedea!

Politicianul român. Citeşti şi te minunezi!

1. Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost exmatriculat de la Şcoala Doctorală a Universităţii Oradea pentru că nu şi-a îndeplinit obligaţiile asumate la admitere, iar perioada de studii permisă de lege a fost depăşită. Mitrea s-a înscris la doctorat cu o teză intitulată "Strategia Guvernului privind dezvoltarea căilor ferate", în vara anului 2002, când rectorul Universităţii Oradea era Teodor Maghiar, fost senator PSD, aflat de anul trecut în ancheta DNA pentru eliberarea mai multor diplome false şi pentru falsificarea cifrei de şcolarizare a Universităţii orădene în scopul alocării de la Ministerul Educaţiei a unor fonduri mai mari decât cele cuvenite.

2. Gabriel Plăiaşu a depus recent jurământul de parlamentar, înlocuind-o pe colega sa de partid Monica Ştirbu, care a fost numită consul al României la Sevilla. Imediat după aceea Plăiaşu a devenit eroul unui scandal erotic. Pe un site de combinaţii sexuale, deputatul de 42 de ani are un cont activ.

3. Doi deputaţi UDMR din Covasna, Antal Arpad Andras şi Tamas Sandor, au demarat un proiect care vizează prezentarea, în Parlament, a modelelor de autonomie funcţionale în ţările Uniunii Europene.

4. Grupul de Investigaţii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvică, îi cere preşedintelui Traian Băsescu să îşi facă publice cartea de muncă, dosarul profesional şi cel de la CNSAS.