joi, mai 08, 2008

FLOAREA DE WEK-END

şi ... începutul ăsta a fost! scandalul e aproape!!!

Acum doar atât! Scandalul e aproape!!!

Nuntă mare în cartier! Sâmbătă!!!

Bush îşi mărită fata. Va fi socru mic. Jenna Bush se va căsători sâmbătă seară cu fiul unui politician din Virginia, Henry Hager, în cadrul unei ceremonii private la care vor participa familia şi prietenii, şi care va avea loc la ferma din Texas a preşedintelui. "Nu am locuit niciodată cu adevărat la Casa Albă", a declarat viitoarea mireasă, în vârstă de 26 de ani. "Mi-am petrecut întreaga viaţă în Texas, aşa că aici mă simt cu adevărat acasă", a adăugat ea. Ultima nuntă organizată la Casa Albă a avut loc în 1971, când fiica preşedintelui Richard Nixon, Tricia s-a căsătorit cu Edward Cox.

Oricum şi-a făcut încălzirea!

miercuri, mai 07, 2008

Poliţiştii nu se lasă... Ameninţă CNA!!!

Sindicatul poliţiştilor nu se lasă. A trecut deja la ameninţări dacă CNA nu interzice în scurt timp spotul pentru o marcă de cognac în care apare replica "nişte ţărani". Motivul? le ştirbesc autoritatea în faţa cetăţenilor, care i-ar putea lua de "fraieri".

Şi aşa a fost înscăunat ţarul "mic"

Ţarul pleacă ... dar rămâne!!!

Ţarul a plecat astăzi de la palat. Am fost tristă! Nu l-am simpatizat prea mult...simpatia mea a venit în timp şi mai bine zis spre sfârşit. Este un personaj aparte ... cu o privire aparte.... De azi putem vorbi de premierul Vladimir Putin!


































marți, mai 06, 2008

Tot despre statuia lui Carol I...


Şi Teodora vorbeşte azi despre statuia lui Carol I din Piaţa Revoluţiei. Într-adevăr acolo a fost...dar să vedem cine câştigă din lupta Ministerul Culturii şi Primăria Capitalei? Viitorul primar general?

Bilanţ la 6 luni!

"Acum 6 luni am inceput o aventura. Aventura blogului meu. Zborul meu virtual prin minti si suflete straine, deschiderea Eului meu catre oameni necunoscuti, deveniti, acum, o data cu cel de-al 200-lea post, amicii mei de zi cu zi. Membrii clubului meu de bloggereala, marea minune a tehnicii comunicarii"..... asta scrie Simona pe blogul ei astăzi!!! Păi să-i spunem LA MULŢI ANI!
Aventura este frumoasă.... blogul meu în curând va împlini un anişor!

duminică, mai 04, 2008

10 pentru Sighet!

Prietena mea, Nelica s-a decis. Candidează. Pe listele PIN la primăria Sighet. Dacă iese primăriţă mă mut la Sighet. Este clar. Am decis! Promit!!! SUCCES. Sunt 10 pentru Sighet!

Capitala statuilor ... dar nici una la locul ei!

Regele Carol I pe cal. Este ultima statuie venită în Piaţa Revoluţiei. Mai precis în faţa Palatului Regal. Aici a locuit regele. Am putea spune că stă şi priveşte în curtea casei sale. Din 10 mai 1866 Palatul Regal a devenit locuinţa domnitorului, după ce a fost locuită de Alexandru Ioan Cuza până la acea dată.


Într-o intersecţie prea mică stau 4 statui: Iuliu Maniu, Corneliu Coposu, un monument dedicat victimelor comunismului şi poreclit de bucureşteni "Ţeapa cu cartof" şi Regele Carol I, pe cal. Ultima statuie este în stadiul de machetă în mărime naturală .... şi.... nu are aviz din partea ministerului Culturii. Situaţia creează o mulţime de controverse: cât costă al patrulea monument, cine îl doreşte acolo şi, mai ales, cum arată Piaţa Revoluţiei cu patru statui şi tot atâtea viziuni artistice? Cică până în toamnă vom afla dacă statuia rămâne acolo sau chiar va înlocui cartodul lui Ghilduş.