vineri, octombrie 19, 2007

ÎMI OFER SERVICIILE PRIMULUI MINISTRU

Îl anunţ pe această cale pe primul ministru că îmi ofer serviciile. Sunt absolventă de liceu agricol, secţia biologie. AŞTEPT să văd unde mă trimite premierul să lucrez...şi pe ce salariu. iată ce a declarat şeful de la palatul Victoria, astăzi, la Călăraşi, judeţul în care eu m-am născut, iar FUNDULEA, este localitatea unde eu am făcut liceul AGRICOL. Îi amintesc premierului că a fost la Fundulea acum vreo 2 luni, în vizită la Institutul de Cercetări, dar n-a aflat că, gard în gard este liceul. A picat puţin în paragină, pentru că pe nimeni nu mai interesează nici cum arată liceeale şi nici cartea. Căminele unde stăteau elevii sunt deplorabile.

DECI ... REVIN LA ŞTIRE .
Guvernul va analiza posibilitatea înfiinţării unor noi licee agricole prin care să fie asigurat un număr ridicat de specialişti şi muncitori în domeniu, pentru mediul rural, potrivit premierului Călin Popescu Tăriceanu. Şeful Guvernului a participat, vineri, la Călăraşi, la prezentarea programului informatic şi a bazei de date de la unul dintre centrele locale ale Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA). El a discutat şi cu mai mulţi agricultori care au reclamat lipsa tinerilor ingineri în mediul rural. În urma discuţiilor, premierul i-a spus ministrului Agriculturii, Dacian Cioloş, că proiectul privind liceele agricole ar trebui reluat, arătând totodată că această iniţiativă nu a putut fi aplicată în perioada mandatului "pre-predecesorului" său la conducerea Ministerului Agriculturii. "Nu este nevoie doar de ingineri, ci şi de alte specializări în mediul rural şi agricol", a spus Tăriceanu.

Comentaţi, dacă aveţi ce....

TABLOU DE BORD ÎN LOC DE ... ORACOLUL MEU

Azi m-am decis brusc. Mi-am rebotezat blog-ul. Am primit critici şi am ţinut cont de ele. Cică ... deţin prea multe informaţii serioase pentru a le luat în băşcălie. Aşa că de azi devin SERIOASĂ. Voi deveni o adevărată agenţie de ştiri.

A MAI CAZUT UN ELICOPTER

Un elicopter cu două persoane la bord s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, între localităţile ialomiţene Giurgeni şi Berteşti, între dig şi malul Dunării, cei doi pasageri murind carbonizaţi, iar la faţa locului a fost găsită o valiză cu o sumă mare de bani, a declarat Costel Capbun, primarul din Berteşti. Elicopterul s-a prăbuşit într-o pădure de salcie, fiind văzut de pescarii aflaţi în zonă. În urma impactului cu solul, elicopterul a luat foc. Accidentul aviatic s-a produs în condiţii de ceaţă.