vineri, iunie 13, 2008

Şase lucruri de care ar trebui să uiţi în vacanţă

Ori de cate ori pleci in vacanta iti faci o lista cu lucrurile pe care nu ar trebui sa le uiti. Ai incercat vreodata sa faci una si cu cele pe care ar trebui sa le stergi din memorie?

1. Inchide telefonul mobil sau lasa-l acasa si nu te chinui sa-ti mai verifici mail-ul.
2. Inceteaza sa te mai gandesti la bani! Daca ti-ai ales o locatie care este prea scumpa pentru buzunarul tau, nu te stresa din cauza banilor.
3. Nu te zgarci cand deschizi portofelul si nu te chinui sa te intorci cu bani acasa.
4. Nu trebuie sa te intereseze ce zi e azi! Singura intrebare pe care o poti pune in concediu trebuie sa fie de genul: „Azi este marti sau miercuri?".
5. Nu te mai gandi cat este ceasul! Asa cum nu trebuie sa-ti mai pese in ce zi esti, nu trebuie sa te mai uiti la ceas din 5 in 5 minute.
6. Uita de calorii! Chiar daca mai tot anul tii cura de slabire, incearca sa uiti pentru cateva zile de ceee ce ai si ce nu ai voie sa mananci.

Dorel revine!Lui Dorel îi vine mingea "pe spit" la o miuţă pe un şantier arheologic, iar rezultatul este un dezastru în ultimul spot publicitar pentru Unirea!

În PSD începe lupta pentru Cotroceni

- Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase ar putea fi un candidat extrem de important din partea PSD pentru preşedinţie în anul 2009, a apreciat vicepreşedintele PSD, Cristian Diaconescu.
- Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat că PSD ar trebui să-şi pregătească candidaţii pentru funcţia de preşedinte. Iliescu îi nominalizează pe Năstase, Geoană şi Diaconescu.
- Adrian Nastase priveste spre Oprescu în lupta pentru Cotroceni.
O să fie mare bătălie!

hm


miercuri, iunie 11, 2008

Pompierul, geanta Vuitton şi autorităţile române


Ştirea că Monumentul Eroilor care au apărat Revoluţia de la 1848 a fost înghesuit într-un cufăr Louis Vuitton, cu acordul autorităţilor e deja veche. Azi ştiţi ce mi s-a părut cel mai interesant? Reacţia acestor autorităţi!
Prefectul Capitalei a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a cerut verificarea avizelor pentru construcţia publicitară care reprezintă o reproducere a unei valize Vuitton, cu care a fost acoperit Monumentul Pompierilor, apreciind că aceasta este un atentat la cultura şi viaţa bucureştenilor. "Consider că este un atentat la cultura şi viaţa bucureştenilor. Indiferent de numele firmei şi de importanţa acesteia, acesta nu este un mod de a intra pe o piaţă de desfacere nouă", a spus prefectul Capitalei, Cătălin Deaconescu.
Vuitton e de altă părere. PR firmei este conştient de importanţa monumentului numai că nu se dorea ştirbirea lansării. Mare e grădina Domnului!
Mihai Ursa, PR-ul „LV“ România, susţine că Flemming Fallesen a fost informat despre însemnătatea monumentului înainte de a obţine toate avizele de la autorităţi. Totuşi, Ursa nu consideră că e vreo diferenţă între deschiderea oficială de la Paris, unde o clădire de pe Champs Élysées a fost înfăşurată cu o reclamă, şi geanta aruncată peste monumentul nostru. „Depinde ce înţelegem prin monument: până la urmă nu contează dacă e vorba de o construcţie mică sau de o clădire de pe o stradă intrată în istorie“, expune Mihai Ursa gândirea economică a celor de la Vuitton.
Ursa bănuieşte că monumentul ar fi un omagiu adus „pompierului necunoscut“, dar susţine că nu aveau unde să amplaseze cufărul decât în acel loc, altfel riscau să ştirbească importanţa lansării Vuitton în România. Ursa ne consolează, totuşi, cu faptul că autorizaţia pentru reclamă va expira într-o săptămână.
Sunt convinsă că acest scandal va continua, dar nu cred că va avea atâta putere încât geanta să fie dată jos din capul pompierilor... înainte de termen