vineri, aprilie 03, 2009

Va ajunge Becali un fel de Ilaşcu?

Becali şi-a anunţat candidatura la preşedinţia ţării. Nu l-am vazut la Naşul dar am citit la SIMONA. Vadum a anunţat că îi oferă locul 2 pe listele europarlamentare. Va ajunge Becali un fel de Ilaşcu? Moldoveanu Ilie Ilaşcu a devenit senator al PRM în timp ce se afla în detenţie.

Gigi va ieşi bine din acest circ

Lumea fotbalului este în criză. Isteria a început în clipa arestării lui Becali pentru 29 de zile. Dacă era 1 aprilie credeam că este o glumă. A fost 2 aprilie, dar tot aveam tendinţa să cred că este 1. Aseară mă gândeam că nici austriacul Josef Fritzl care şi-a violat fiica şi a privat-o de liberate 24 de ani nu a fost dus la tribunal înconjurat de atât circ mediatic şi sute de mascaţi. Revenind la lumea fotbalului, azi cred că a fost mai unită ca niciodată:

1. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, spre exemplu, spune că este inuman ce se întâmplă cu Gigi Becali şi crede că totul este un circ mediatic ce ar trebui să ne facă să uităm de sărăcie. "Este inuman ce s-a întâmplat, să îl iei cu 200 de mascaţi...
2. Dumitru Dragomir: “Nu mai vorbesc că mi-e frică, că cine ştie pe cine pot să deranjez, niciodată nu mi-a fost aşa frică. Trăim într-o ţară în care e mai rău ca pe vremea lui Stalin. Înseamnă că hoţii pot să te omoare pe stradă, că cine ştie, pot scăpa cu sechestrare de persoane".
3. Vasile Turcu, acţionar la Dinamo, este unul dintre oamenii de fotbal care şi-au recuperat maşina după ce a fost furată de hoţi şi crede că putea, oricând, să fie el în locul stelistului: “Puteam fi şi eu în locul lui Gigi Becali. Şi mie mi s-a furat maşina, au venit la mine la uşă, dar nu eram acasă. Nu ştiu dacă procedam la fel, poate mai rău. Dacă prinzi un tâlhar şi îl bagi în maşină să-l duci la Poliţie e privare de libertate şi tu eşti arestat, iar el va fi liber".

miercuri, aprilie 01, 2009

Fenomenul Piţi sau cum s-a jucat cu nervii noştrii "Satana"

Porecla sa este Satana...
Numărul de la maşina sa este 666...
Unchiul său obişnuia să doarmă într-un cimitir...

1 aprilie 2009, n-a fost o păcăleală... Anul viitor, România rămâne acasă. Tot aici suntem, nu în Africa sau pe vreun alt continent. Niciodată n-am auzit un comentator sportiv să zică: "mai bine opream transmisia"...
cene facem, piţi?