joi, mai 31, 2007

LIBERTATEA, CLICK ŞI SPIONAJUL MEDIA

Citind astăzi blog-ul lui Iulian Comănescu aflu o ştire care m-a făcut să râd. Să râd şi pentru faptul că 8 ani de zile am lucrat în trustul Ringier. Am râs pentru că era de aşteptat o asemenea tărăşenie. Aici se confirmă şi informaţiile mele legate de faptul că oameni de la Click sunt plătiţi de Liberatea pentru "spionaj". Ha ... cum sună!!!! SPIONAJ

http://comanescu.hotnews.ro/adevarul-holding-acuza-ringier-de-violarea-serverului-de-ftp.html Răzvan Corneţeanu a invitat azi în Fabrica de Glucoză câţiva ziarişti, cărora le-a oferit un dosar gros de intrări pe serverul ftp al “Adevărul”, de pe un calculator cu IP de Ringier: 193.230.228.38. Din dosar reiese că paginile “Averea” şi, ulterior, “Click!”, au fost downloadate de pe IP-ul respectiv în mod repetat.
Oficial, Adevărul Holding nu poate ajunge mai departe de IP-ul menţionat, dar sunt presupuneri legate de faptul că interesată de conţinutul “Averea”/”Click!” ar putea fi “Libertatea”. Faptul că RIPE zice Expres, adică “Evenimentul zilei”, nu e în sine relevant, e doar un nume de reţea.
Corneţeanu a sesizat Clubul Român de Presă, care va lua în discuţie problema într-un Consiliu de Onoare care se întâmplă mâine, de la ora 15.00, la Sala “New York” de la Sofitel. Adevărul Holding are de gând să dea în judecată Ringier în România şi în Elveţia.

Niciun comentariu: