miercuri, iunie 20, 2007

ŞI TU...MAI ... EMIL?




Amanta lui Emil Constantinescu



Fostul presedinte Emil Constantinescu , in varsta de 68 de ani, a revenit in bratele unei vechi iubite. Politicianul traieste o poveste de dragoste cu doctorita Daniela Rosca (52 de ani), femeia care in 2002 a recunoscut ca a fost amanta presedintelui Constantinescu in timpul mandatului sau.
Emil Constantinescu a reinviat relatia cu Daniela Rosca, cea care i-a fost medic personal si amanta in perioada in care era presedinte al Romaniei, titreaza revista VIP. In biografia fostului presedinte mai sunt trecute doua amante desconspirate de rivalii politici: actrita Rona Hartner si avocata Luminita Neamt. Mariajul fostului sef de stat cu Nadia Constantinescu a fost afectat de aventurile fostului presedinte, cei doi soti avand vieti separate de mai bine de 10 ani.

COTROCENI, CUIBUSOR DE NEBUNII
"Ma numesc Daniela Rosca, sunt medic, am 47 de ani", marturisea acum cinci ani amanta presedintelui Constantinescu intr-o scrisoare adresata presei. "Am facut parte din echipa de medici care avea grija de sanatatea presedintelui. A inceput sa ma curteze insistent imediat dupa ce a preluat Puterea (n.r 29 noiembrie 1996), dar
i-am cedat abia in decembrie 1997. In trei ani de zile, cat a durat legatura noastra, ne vedeam, in medie, cam o data pe saptamana. Ca medic personal, aveam acces la dansul non-stop" declara Daniela Rosca. Femeia a povestit ca intalnirile se consumau, in general, in vilele de protocol, din patrimoniul RA-APPS.

2 comentarii:

alex cantuniari spunea...

mdeah. Io nu mai zic nimik la capitolu' ''amante''. Iti aduc aminte doar ca imi esti datoare cu un numar de telefon... :)))

roxana toma spunea...

da...ai mare dreptate cantuniari....0800.800.220