duminică, octombrie 21, 2007

DAR CU ADRIAN SEVERIN CE-AŢI AVUT?

Coaliţia pentru un Parlament Curat a dat publicitatii, duminică, lista candidatilor la PE care nu întrunesc criteriile de integritate. Cei 11 candidaţi sunt: Petru Filip, Marian Zlotea de la PD, Cristian Anghel, Daniel Dăianu de la PNL, Daniela Buruiană, Cristian Stănescu şi Nicolae Pătru de la PRM, Adrian Severin şi Ioan Mircea Paşcu de la PSD, Rozalia-Ibolya Biro de la UDMR şi Gigi Becali de la PNG.

Nu o să comentez nici un nume de pe această listă. Dar mă opresc la unul singur. ADRIAN SEVERIN. Şi întreb Coalitia pentru un Parlament Curat dacă ştie câtuşi de puţin despre activitatea lui Adrian Severin. Ha... Adrian Severin a luat o casă de la stat în 1991. Vai...ce nenorocire. Dar cei care îşi trag repartiţii acum de la ANL, deşi se dau mari oameni de afaceri. Dar cei care fură de la stat şi nu se mai opres. Dar casa din Mihăileanu a lui Traian Băsescu. Şi exemplele ar putea continua!!!!
Nu lăsaţi-l pe Adrian Severin să meargă în treaba lui la Parlamentul European şi să muncească pentru România aşa cum a muncit şi până acum!!!. Nu-l cunosc în particular pe Severin, doar că am mers la conferinţele lui de presă de la PSD. Şi dacă îl suni să să afli ceva de la el...îţi şi răspunde!

Nu cred că îl poţi pune pe acelaşi picior de egalitate pe Adrian Severin cu candidatul PNL, Cristian Anghel, primarul de Baia Mare, “trimis in judecata de DNA pentru ca ar fi achizitionat pentru primarie un imobil supraevaluat, cu un prejudiciu presupus la bugetul local de aproape 400.000 de euro”. Iar de jiji Becali nici nu mai încape îndoială.

Vai de Coaliţia şi Parlamentul nostru Curat!!!

Niciun comentariu: