luni, noiembrie 19, 2007

ADRIAN PĂUNESCU A FOST PLAGIAT

Am trăit s-o văd şi pe asta. Adrian Păunescu a fost plagiat. Adică i s-au furat versurile poeziei "Galbenă gutuie, dulce amăruie". Şi de cine? De cântăreaţa de muzică populară Cristina Turcu Preda. Ea zice că o cântă de 10 ani. Şi că versurile le-a cules de la un ţăran, din folclor. Cică se văd la tribunal. 10 ani cred că a strâns ceva bani să-i ofere lui Păunescu. Fără cuvinte!!!

O mare diferenţă între cântecul de la Cenaclul Flacăra şi ce vrea să cânte Cristina Turcu Preda cu trupa Deja VU.



2 comentarii:

adriana pitesti spunea...

dupa cum ati observat si dvoatra cele doua melodii sunt f diferite..parerea mea este k acest lucru ar putea fi o dovada k dna cristina na plagiat pe nmeni....mai ales k ca exista si o varianta populara f veche a acestor versuri din care se poate inspira oricine...succes dnei cristina ...adriana pitesti

Anonim spunea...

D-nul Paunescu este intr-adevar o valoare a noastra a romanilor,dar stie si sa jigneasca si sa vorbesca foarte urat chiar daca nu este cazul.Crede cumva ca noi toti am citit poezia galbena gutuie?
Cristina canta colinda ei foarte frumos, poate acel domn batran care i-a dat textul a auzit-o si el undeva, de unde sa stie ca apare ca si poezie in cartea lui Paunescu?. Acuma stie sa faca circ si sa jigneasca, dar atunci cand sotia lui a avut accidentul cu masina in care a facut praf viata unei familii, imi amintesc ca o perioada nu l-am mai prea vazut pe la TV, si-a fost inghitit limba, nu mai stia sa faca circ.Treziti-va oameni buni.Toti gresim si in viata nu stim ce ne mai asteapta.Fiti mai buni, lasati procesele si banii, ca de pe acest pamant nu plecam bogati decat sufleteste, bineinteles daca ne castigam aceasta calitate.Averile raman aici domnule Paunescu, nu face-ti in asa fel incat sa ne schimbam pererea despre d-voastra.