vineri, noiembrie 23, 2007

leapşa de la chinezu (2)

revin la leapşa primită de la chinezu. citiţi aici!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Absolut nerelevant articolul. Sau altfel spus: pentru cine nu cunoaste cum se intampla lucrurile in PE, de ce se intampla si ce se intampla, articolul poate fi relevant. Insa pleaca de la o premisa falsa, ceea ce inseamna ca si concluzia este asisderea.
Acolo nu iti faci raportul de activitate ca la piata: 1 discurs pe saptamana, 3 luari de cuvant scurte, 10 voturi, 40 de prezente etc. Asa cum suntem noi obisnuiti sa contabilizam prin parlamentul tarii Romania. Pai ce, la noi poate cele mai multe luari de cuvant le are Vadim...
Deci: calitate, nu cantitate.

Anonim spunea...

Ai facut o treaba buna cu linku asta catre Hotnews! E pentru prima dta cand se spune ce au facut ai nostri parlamentari pe la Bruxelles, concret, cu nume si numar de interventii. Nu sunt de acord cu Soferul, pentru ca asupra calitaii muncii politicienilor nostri prin PE nu ne prea putem pronunta, fiidca nu prea avem habar de prestatia lor acolo si de ecourile pe care le-au trezit interventiile lor. Dar macar sa le masuram activitatea (ca n-o fi fost toata proasta!), e bine de facut. Eu plec si de la ideea ca Paralamentul European nu e ca si cel de acasa, unde Vadim si altii se dezlantuie intr-o forma fara fond.

Anonim spunea...

Scuze pt tastare! Mi-a mancat calculatorul niste litere, iar in graba fiind nu am mai recitit textul. Nu dati cu parul, stiu sa scriu corect gramatical!