vineri, noiembrie 30, 2007

Vecină cu Negoiţă ... o fi bine, o fi rău?


Capitala are 6 primari de sector. Şi ca orice primar nu au stat degeaba. Pentru că banii din conturi nu se văd decât în declaraţia de avere cei 6 şi-au făcut şi câte o viluţă ... pe unde au putut. Eu personal mă întreb, acum, dacă este bine să fi vecin cu Negoiţă. Vila lui este în Baloteşti. Şi, şi-a asfaltat doar strada lui, până în dreptul lui ... restul nu contează. Alo... dl Negoiţă vreau şi eu asfalt până în capătul străzii!!!



6 comentarii:

Anonim spunea...

Deci, deocamdata constat ca nu conteaza daca esti vecina cu negoita...ca asfalt pe strada tot n-ai :)

roxana toma spunea...

@eu. ai perfecta dreptate

cristina spunea...

Eu ma intreb mereu de ce plang jurnalistii??

Sfatul meu este sa iti cumperi un jeep performant..cu care sa te duci pe strada pe care sta si Negoita...

Si in zilele cele mai grele, cu noroaie, sa iti imaginezi ca ti-ai facut o casa intr-o zona salbatica, departe de lumea dezlantuita...

Mai stii sa visezi??...:)

roxana toma spunea...

@cristina. l-as schimba pe clio al meu cu un jeep, dar sa fiu sincera nu pentru a putea intra pe strada mea...sper ca intr-o zi asfaltarea strazii va ajunge si la capatul celalalt... cu ajutorul lui negoita sau nu.
iar de visat...visez in fiecare zi!!!

Anonim spunea...

Ca sa vezi cum si un primar ca Negoita, considerat onest si bun gospodar, s-a dedat la o micime d-asta mioritica! Sa-si asfalteze si bucatica lui, daca tot e in fruntea bucatelor! Roxana, te rog, eu, la edili si politicieni nu mai visa, chiar daca e sarcina de serviciu!Ca visezi urat!
Simona ionescu

roxana toma spunea...

@simona. o singura data am visat. ca adrian nastase va ajunge presedintele Romaniei. de atunci nu mai visez la edili si politicieni.