joi, decembrie 20, 2007

NU POT S-O RATEZ PE ASTA! Iar ... Cioroianu!

Adrian Cioroianu a găzduit, miercuri seară, o recepţie pentru jurnalişti, ocazie cu care ministrul a glumit amintindu-şi că "vreo trei nopţi după naştere" a fost nevoit să doarmă într-un geamantan, deoarece părinţii nu apucaseră să îi cumpere un pătuţ. Ministrul de Externe, care a fost însoţit de logodnica sa, soprana Alexandra Coman, a povestit această întâmplare în contextul în care se referea la încorsetarea şi traiul într-un spaţiu modest. El a spus că, de fapt, îşi doreşte ca jurnaliştii să nu se simtă niciodată încorsetaţi în relaţia cu Ministerul de Externe.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Ai o leapsa, ai o leapsa...cartile copilariei...Hai, nu trebuie sa fie prea greu. Ma gandesc ca ai reactivat cateva dintre ele acum, de cand cu cel mic al tau (sa-ti traiasca!)

Anonim spunea...

Cu gafe, cu gesturi americanesti, cu povesti despre geamantane, devine Ms. Cioroianu pe zi ce trece mai cunoscut. Si neaparat ca ministru de Externe! Sa stii ca poate fi privit si altfel paharul, iar in acest caz, strategia nu e rea!

roxana toma spunea...

@eu. scuze!!! am avut ceva treaba si nu am mai foist atenta la blogosfera. dar acum gata. carti?! teo daca ai sti ce este la mine in casa? cum citesc eu povesti dimineata pana plec la redactie si seara... nici ca imi inchipuiam vreodata.
1. cenusareasa
2. scufita rosie
3. capra cu trei iezi
(punctul 2 si 3 s-au comasat si a rezultat capra rosie)
4. bambi
5. degetica
6. pinochio...de cateva zile se vizioneaza pe dv
7. si multe altele.
zilele trecute tosmai am primit o carte de povesti
... dar voi reveni pe parcurs cu trecerea lunilor. suntem la 3 ani 3 luni

roxana toma spunea...

@simona. e fascinant omuletul asta. nu-mi vine sa cred. ma intreb cand va cadea in latura penalului... sa-l mamance basescu cu fulgi cu tot. o avea carnet de conducere?

Anonim spunea...

bine ca n-ai ratat-o si continui sa ii numeri gafele. ne mai distram si noi : poate mai plang si ei...

Anonim spunea...

Ah! Exact, uitasem de Capra cu trei iezi! Si de Pinochio!

roxana toma spunea...

@soferul. e un monument de gafe omul asta!!!

roxana toma spunea...

@eu. o sa-ti tin memoria proaspata. citesc zilnic povesti