marți, ianuarie 15, 2008

Sezonul - caut primar general

Chiar daca partidele nu si-au desemnat oficial candidatii, fiind la nivelul de analiza si sondaje, mai multe personalitati s-au anuntat drept pretendenti la aceasta calitate. Marian Vanghelie s-a declarat cel mai bun candidat PSD pentru Primaria Capitalei, anuntandu-se deja castigator al acestor alegeri. Vanghelie chiar a declarat ca el va fi cel care va rezolva problema bordurilor in Bucuresti. Insa, PSD nu este pe aceeasi lungime de unda cu "primarul care este". In carti cica ar mai fi Victor Ponta, Cristian Diaconescu, Neculai Ontanu.
La PNL, Ludovic Orban s-a grabit si el sa-si anunte candidatura la Primaria Capitalei, fara vreo dezbatere in partid privind alegerile locale pe Bucuresti. Orban mizeaza pe faptul ca este presedintele Organizatiei PNL pe Capitala.
Nici la PD-L lucrurile nu sunt chiar asa de clare cum vor liderii sai sa se creada. Multe dintre personajele grele din partid vorbesc de presiuni la adresa lui Adriean Videanu pentru a-l convinge sa nu renunte la o noua candidatura. Dar tot aceiasi lideri stiu foarte bine ca partidul ar putea pierde Capitala pe mana lui Videanu, un personaj foarte controversat in randul electoratului bucurestean. Mai mult, chiar presedintele Traian Basescu nu mai agreeaza prezenta lui Videanu in fruntea Capitalei pentru un nou mandat. In discutii mai este si Vasile Blaga.
Conservatorii nu si-au gasit pana in prezent decat candidat pentru primaria sectorului 4, adica Piedone. La Capitala inca mai cauta.
PIN a gasit. N-a cautat mult si a gasit-o pe Laviania Sandru.

Incepe campania electorala, incepe nebunia. Vai ce spectacol vom urmari in primavara!!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

lasa ca o sa faca RTV un proiect - CAUT PRIMAR GENERAL - va vota lumea la Universitate la standul lor ci iaca asa vom avea si primar general. :). De ce ne mai trebuie si alegeri sa cheltuim banii degeaba.

roxana toma spunea...

@ioska: ar fi cel mai simplu asa cum spui tu