joi, martie 13, 2008

SECVENŢE DE VIAŢĂ

Miercuri seară la orele 21.00 a încetat din viaţă actorul Ovidiu Iuliu Moldovan. Două ore mai târziu, la Madrid, Costel Busuioc devenea marele câştigător al concursului spaniol "Hijos de Babel".

Joi, pe tot parcursul zilei televiziunile făceau ediţii speciale. Cu ce? Cu Costel Busuioc.

Stau şi mă întreb, oare Ovidiu Iuliu Moldovan n-a ştiut când să plece la îngeri, ori televiziunile stau doar cu ochii pe raiting. Cine este Costel Busuioc? Costel Busuioc, Pavaroti din Banat sau Moldova... ştie cine a fost până ieri seară Ovidiu Iuliu Moldovan.

Am mai pierdut un actor, un mare actor.Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca!
Corpul neînsufleţit al actorului Ovidiu Iuliu Moldovan va fi depus, sâmbătă, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), iar înmormântarea va avea loc în aceeaşi zi, la ora 14:00, la Cimitirul Bellu, pe aleea actorilor.





... În timp ce preşedintele Băsescu îl suna pe Costel să-l felicite, primarii din Moldova şi Ardeal îl declarau pe Costel cetăţean de onoare, ministrul culturii ii acorda bursă de studii ... actorii de la teatrul naţional încercau să găsească soluţii să-l înmormânteze pe Ovidiu Iuliu Moldovan. Că nu are familie, iar până sâmbătă va rămâne în Spitalul Municipal.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Merita sa le batem obrazul! Dar asa e la noi, la Romanica.
Oricum, a trimis si presedintele o scrisoare de condoleante.

roxana toma spunea...

@simona...dar decoratia?

Anonim spunea...

Un mare om si un mare actor, sunt departe de tara si am cautat infrigurat pe youtube sau trilulilu sa revad secvente din filmele lui... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!