vineri, martie 14, 2008

"Să nu stricăm bucuria acestei nopţi". Cât de idiot poţi să fi să spui aşa ceva? Cât Melania Medeleanu ...

Astăzi am citit editorialul lui Adrian Păunescu în Jurnalul Naţional "Noaptea bucuriei ne obligă să fim lucizi". Frumos. Tot materialul mi-a atras atenţia, dar următorul text m-a lăsat fără replică.

DUREREA ÎN BUCURIE. Şi tocmai când bucuria ne copleşise a apărut şi trâmba de ger care ne-a cutremurat. Marele actor Ovidiu Iuliu Moldovan murise. Noapte bună, dragul nostru. Eram în emisiune la Realitatea TV şi le-am spus colegilor de platou că ar trebui să vorbim mai pe larg (şi) despre Ovidiu Iuliu Moldovan. Talentata şi luminoasa moderatoare a emisiunii, Melania Medeleanu, a fost de altă părere: să nu stricăm bucuria acestei nopţi. Am fost un invitat disciplinat şi am tăcut.

Oare Melania M. ştie ceva despre Ovidiu Iuliu Moldovan. În acest caz cred că nu. Despre Costel DA. Ieri era în extaz total dra.

4 comentarii:

ioska spunea...

normal. Ei, cei dela RTV, erau ocupati cu scuipatul si bruscarea celorlalti colegi. Cred ca fatuca din platou nu prea avea habar cine e Moldovan

roxana toma spunea...

crezi ca macar stie cine e adrian paunescu?

Anonim spunea...

I-au suflat in casca! Glumesc, dar la faza cu Moldovan a fost penibila! Ca si cei care plangeau in platou pentru triumful lui Costel!

roxana toma spunea...

@simona. daca dl costel n-a stiut ca pavaroti a murit de ce as avea eu pretentii la altii! Cum poti sa mergi la un concurs, national de altfel, dar transformat peste noapte intr-unul international, sa canti niste melodii ale lui pavaroti, fara sa ai un gram de cultura despre acesta. asa si cu melania m. care ne indemna sa uitam putin despre Ovidiu Iuliu Moldovan si sa ne concentram pe costel. incredibil. Sau cer eu prea mult?