marți, aprilie 29, 2008

Şi ... a venit şi luna MAI

Taur (21 apr - 21 mai)

PROFESIE - initiativele tale se vor transforma foarte repede in fapte concrete si vei avea succes in ceea ce priveste indeplinirea obiectivelor pe care ti le vei stabili.

RELATIE - se vor produce unele schimbari pozitive, mai ales dupa data de 12 mai, cand partenerul tau va demonstra ca este mult mai responsabil si ca vrea sa se implice mai mult in treburile casnice.

FAMILIE - vei avea o puternica influenta asupra celor apropiati, care iti vor urma sfaturile si exemplele cu multa incredere. Vei putea sa petreci mai mult timp alaturi de cei dragi si mai ales cu copilul/copiii, reusind sa te detasezi de toate problemele si grijile zilnice. Treburile casnice te vor obosi destul de mult, insa vei gasi energia necesara pentru a face fata, mai ales in ceea ce priveste indeplinirea responsabilitatilor de mama.

BANI - incepand cu data de 5 mai iti vei clarifica problemele de natura financiara si vei reusi sa te descurci destul de bine cu banii, pentru ca vei fi extrem de calculata si vei tine o evidenta stricata a cheltuielilor, in asa fel incat sa nu depasesti limita.

Niciun comentariu: