vineri, iulie 04, 2008

Doamne cât doare prostia!


Ana Birchall şi-a înscenat divorţul! Nu-mi vine să cred. Oare ce a avut în cap doamna care-i poartă servieta dlui Geoană? 1. O fi supărat-o soţul foarte tare şi a decis să-l părăsească? 2. Să-i arate şefului său că îl iubeşte atât de mult încât e în stare de orice? 3. O fi proastă?

Verificările inspectorilor CSM au scos la iveală că Ana Birchall s-a prezentat personal, pe 20 mai, la Judecătoria Sectorului 1 pentru a înregistra cererea de desfacere a căsătoriei. Lucrarea a fost repartizată aleatoriu, iar primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 10 iunie. Birchall a fost legitimată de către judecătorul de serviciu, fiind menţionate pe rezoluţia de primire a cererii de divorţ numele şi prenumele, respectiv Birchall Ana, şi celelalte date de identificare (seria şi numărul actului de identitate, codul numeric personal), semnând şi pentru luarea la cunoştinţă a primului termen de judecată.

Conform legii, Ana Birchall riscă acum să ajungă în faţa procurorilor, după ce a declarat în scris la Judecătorie că nu ea a fost cea care a solicitat divorţul, acuzând magistraţii de neglijenţă.

Nu ştiu ce să zic, dar ştiu că pe această doamnă împreună cu alte trei, care nu ştiu ce caută în politică le urăsc. De ce? Vorba lui Mircea Badea... pentru că sunt proaste! Sunt doamne în Parlament unde nu poţi spune decât "Jos pălăria".

Un comentariu:

Anonim spunea...

O fi cum o fi... dar dupa un doctorat la Yale numai proasta nu are cum sa fie.
Cat despre divort... vorba lui Dinescu "in Romania un om poate avea un dosar la 15 min dupa ce vorbesc cu el"... ce sens avea sa insceneze divortul si apoi sa nege?