vineri, aprilie 03, 2009

Gigi va ieşi bine din acest circ

Lumea fotbalului este în criză. Isteria a început în clipa arestării lui Becali pentru 29 de zile. Dacă era 1 aprilie credeam că este o glumă. A fost 2 aprilie, dar tot aveam tendinţa să cred că este 1. Aseară mă gândeam că nici austriacul Josef Fritzl care şi-a violat fiica şi a privat-o de liberate 24 de ani nu a fost dus la tribunal înconjurat de atât circ mediatic şi sute de mascaţi. Revenind la lumea fotbalului, azi cred că a fost mai unită ca niciodată:

1. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, spre exemplu, spune că este inuman ce se întâmplă cu Gigi Becali şi crede că totul este un circ mediatic ce ar trebui să ne facă să uităm de sărăcie. "Este inuman ce s-a întâmplat, să îl iei cu 200 de mascaţi...
2. Dumitru Dragomir: “Nu mai vorbesc că mi-e frică, că cine ştie pe cine pot să deranjez, niciodată nu mi-a fost aşa frică. Trăim într-o ţară în care e mai rău ca pe vremea lui Stalin. Înseamnă că hoţii pot să te omoare pe stradă, că cine ştie, pot scăpa cu sechestrare de persoane".
3. Vasile Turcu, acţionar la Dinamo, este unul dintre oamenii de fotbal care şi-au recuperat maşina după ce a fost furată de hoţi şi crede că putea, oricând, să fie el în locul stelistului: “Puteam fi şi eu în locul lui Gigi Becali. Şi mie mi s-a furat maşina, au venit la mine la uşă, dar nu eram acasă. Nu ştiu dacă procedam la fel, poate mai rău. Dacă prinzi un tâlhar şi îl bagi în maşină să-l duci la Poliţie e privare de libertate şi tu eşti arestat, iar el va fi liber".

Niciun comentariu: