vineri, mai 08, 2009

2 politiceni buni pentru o actriţă ieftină. Părerea mea!

Vanghelie a reusit sa-l excluda ieri pe Madalin Voicu din partid, de fapt de la conducerea PSD Giurgiu, de fapt din PSD...de fapt Vanghelie nu stie ce a facut. Azi in timp ce la Romexpo, Marean lansa candidatii la europarlamentare, printre care si Dan Mihalache ... citesc stirea ca acesta a demisionat din partid.
Nu ma dezmeticesc bine...ca Vanghelie urla in tot complexul Romexpo ca PSD Bucuresti are un nou membru. Wow... cine o fi! Corinaaaaa Danilaaaa! E hai! Ca la asta nu ma asteptam! Deci almanahe nu se dezice... A pierdut in nici 12 ore doi politicieni cu vână şi a câştigat o actriţă de mâna aaa.... sau o cântăreaţă de mâna aaaa sau o vedetă de tv..că nici ea nu ştie ce mai este! Bravo Marean! La mai multe almanaheeee!

PS. Adrian Năstase nu era în pielea lui. Şi pentru că ar fi transmis că nu vine la lansare, iar când în cele din urmă şi-a făcut apariţia...Mircea Geoană, de bucurie şi-a adus aminte că e prieten cu Adrian Năstase! HA! Ce glumă măi Mirciulică! Eşti prieten cu Năstase...cum eşti cu mine! Este?
PS. Sunt pesedista... o stiu toti prietenii mei, astept adeziunea de la Nicu Bănicioiu de vreo 2 luni ... dar până s-o completez zic să mă mai gândesc. Nu? Că ori la PSD Bucureşti, ori la PSD Ilfov de Marean tot nu scap! Să-mi caut altă filială?

Niciun comentariu: