luni, mai 21, 2007

CUM AR FI CA BĂSESCU SĂ FACĂ PUŞCĂRIE?


EU propun să facem un exerciţiu de imaginaţie. Cum ar fi ca preşedintele să facă închisoare - între 5 şi 20 de ani. FURT PRIN TÂLHĂRIE. În toţi aceşti ani preşedintele României să fie prin rotaţie: Nicolae Văcăroiu, Călin Popescu Tăriceanu, Corneliu Vadim Tudor, Marian Milut, Gigi Becali, Emil Boc, Mircea Badea, Valentin Stan, Marko Bela, Ludovic Orban sau Ion Cristoiu. La finalul anilor de puşcărie, când se va întoarce TRAIAN BĂSESCU poporul să se pronunţe iar, şi să spună cine e mai bun dintre toţi aceştia. Şi normal: să se pronunţe cu ajutorul unui REFERENDUM.
GATA SUNTEŢI PREGĂTIŢI? CINE VA REFUZA DINTRE TOŢI ACEŞTI DOMNI DESEMNAŢI VA FI ÎNLOCUIT DE ION ILIESCU.

4 comentarii:

Cristi spunea...

Ar fi un lucru interesant. Din pacate foarte greu realizabil. Nu de alta, dar mi-e clar ca in loc sa fie pedepsit, domnul presedinte a creat un precedent. Fiindca se pare ca magistratii considera ca nu a fost talharie ce a facut dumnealui (desi logica arata totusi altceva). Asa ca haidem cu totii la "imprumutat" telefoane in parcarile supermarket-urile. Ar fi penibil (sau penal!?) sa ne condamne si pe noi, nu!? ;-)

roxana toma spunea...

parerea mea e ca, indiferent cum il tratam pe basescu ... el va face numai ce vrea el! e de capul lui in Romania!!!

Cristi spunea...

Oops.. Am vrut sa zic "in parcarile supermarket-urilor". Asa se intampla cand scriu in graba. Cat despre faptul ca e de capul lui, cu siguranta.

roxana toma spunea...

hai sa incercam...sa vedem ce patim!