luni, mai 21, 2007

MIOARA MANTALE MI-A CĂLCAT ÎN PICIOARE "DECLARAŢIE DE DRAGOSTE"



"Declaraţie de dragoste" călcată în picioare de Mioara Mantale. Orice, puteam asculta în aceste zile dar nu şi faptul că Mioara Mantale are un al "N" iubit. Şi cine credeţi? ADRIAN PĂDURARU. Actorul copilăriei mele, Adrian Păduraru cunoscut din filmul "Declaraţie de dragoste", unde a jucat alături de Teodora Mareş personajul principal masculin, Alexandru. Un bărbat frumos şi inteligent s-a cuplat cu o conţopistă.
OARE PÂNĂ CÂND VA REZISTA RELAŢIA CELOR DOI?

2 comentarii:

oana spunea...

M-am apucat de trimis mesaje despre domnul Paduraru. Am lucrat pentru domnul Paduraru si stiu foarte, foarte bine ca a plecat din Iasi acum vreo doi-trei ani pentru o femeie superba, nu persoana publica. Povestea lor ne-a impresionat pe toti. Ea este o sensibila noi, cei din grup o iubim foarte mult. Adrian Paduraru nu pleca niciunde fara ea. Parea sa fie cea mai frumoasa poveste de dragoste. El ne povestea mereu despre excursiile lor, despre locurile in care au fost, despre cat era de mandru sa fie langa ea. Pacat ca s-au despartit. Pentru mine ramane cel mai frumos cuplu pe care l-am intalnit. Mantale nu i se potriveste de nici un fel.

Anonim spunea...

O cuosc pe Mioara Mantale si o admir f mult.nu vad ce problema aveti.De ce va dati cu parerea despre o persoana pe care nu o cunoasteti personal?Daca el se afla acolo,sau s-a aflat inseamna ca i-a placut ca doar nu l-a tinut cu forta langa ea.