miercuri, februarie 27, 2008

OANA MARINESCU merge la MAE!

Domnul Petrescu, cititorul meu de pe blog a avut ieri dreptate!
Petrescu spunea...
Poate vi-l da oana marinescu, viitor director general de diplomatie publica in mae, adusa pe sest, prin metode demne de vremuri de mult apuse.; tariceanu schimba organigrama nu dupa nevoile MAE ci dupa nevoile oamenilor pe care vrea sa ii puna in posturi.


Azi stirea este confirmata chiar de Cioroianu.

Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a declarat, miercuri, că fostul purtător de cuvânt al Guvernului Oana Marinescu va conduce o direcţie generală care va include Direcţia de comunicare, cea de diplomaţie publică, de arhive şi cea care se ocupă de relaţiile educaţionale, culturale şi stiintifice. (...) "Oana Marinescu a acceptat şi, în viitorul imediat apropiat, urmează să ne întâlnim, să stabilim detaliile. Nu am căzut de acord încă asupra tuturor detaliilor, pentru că nu am avut încă timp să le discutăm", a spus Cioroianu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

" a acceptat"? cum adica a acceptata? da' in fabricile de stat ale tarii Romania nu se mai da concurs pentru ocuparea unui post?

valeriu rosu spunea...

@soferul. pai ce tu nu sti cum se da concurs in Romania? Anunti concursul se prezinta lumea dar intra cine trebuie. simplu