miercuri, mai 14, 2008

Kilometrul 37

Azi am ajuns la kilometrul 37. N-a fost prea greu! Greul, uneori, am impresia că de acum începe. Încerc să fie o zi ca oricare. Azi telefonul n-a sunat de dimineaţă! O zi fără un LA MULŢI ANI! de la mami. Azi va fi o zi a amintirilor.
Bujorii sunt florile mele preferate din copilărie. Primeam foarte mulţi bujori de ziua mea şi aşa am ajuns să iubesc bujorii în luna mai.


8 comentarii:

Anonim spunea...

LA MUUULTI ANI!!!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sa te bucuri de ai tai cei dragi si sa te vad bunica!!!

Anonim spunea...

Bujorii sa-i porti in inima mereu si sa te bucuri, sanatoasa, de cei de langa tine! La multi ani!

valeriu rosu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
valeriu rosu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
roxana toma spunea...

@eu. multumesc mult de tot. asta cu bunica m-a terminat! Azi ma gandeam ca mami cand avea 37 de ani eu aveam 16 ani...eram la liceu!

roxana toma spunea...

@simona. acolo sunt bujorii. multumesc din suflet!

valeriu rosu spunea...

Nu vreau să caut cuvinte măreţe...vreau doar cuvinte simple care să vină din inimă. Ce aş putea să mai urez SOŢIEI de ziua ei !? De fapt SOŢIEI trebuie să-i urez câte ceva frumos în fiecare zi! Cum aş putea caracteriza SOŢIA?.....O luptătoare, cu mult mai puternică decât mine. Se spune că, dacă ai un destin greu, cu multe suferinţe, Dumnezeu te face FEMEIE, să poţi duce la bun sfârşit acel drum. FEMEIA, duce cu ea eternul mister al creaţiei. SOŢIA...o împlinire, o alinare, sau mai bine spus o mântuire a sufletului!
Îi mulţumesc lui Dumnezeu că exişti, ţin la tine pentru că şti să ignori slăbiciunile şi rătăcirile mele şi mă susţii cu fermitate să dau ce-i mai bun din mine...
LA MULŢI ANI!!!

roxana toma spunea...

@valeriu...atatea cuvinte frumoase ...incat chiar nu stiu ce sa mai zic...FARA CUVINTE!!! Multumesc eu pentru ca esti langa mine. Multumesc lui Tudor!