vineri, mai 18, 2007

AU ÎNNEBUNIT POLITICIENII! DE CE OARE? CINE NU REUŞEŞTE ÎN POLITICĂ...REUŞEŞTE ÎN DRAGOSTE!!!

Prietenii mei de la ziarul Click au descoperit ceva, oarecum , senzaţional. Mădălin Voicu are amantă. Nu pot să cred. Mădălin Voicu familistul convins.
Mădălin Voicu, spune Click, "nu are nici o rezervă din a confirma relaţia sa de peste cinci ani cu Carmen Olteanu, o tânără artistă cu care împarte o fundaţie de binefacere şi imobilul care o găzduieşte".



INCREDIBIL

Dar, spre deosebire de Roman, zice Click, dirijorul e prezent intens în familia sa, fiind preocupat de viitorul copiilor săi. Aşa cum a declarat pentru Click!, lunile care urmează vor fi cu adevărat de foc, pentru el, ca părinte: "Ioana, fata cea mare, elevă la liceul de muzică, se confruntă cu examenul de Bacalaureat, dar nici Tudor nu trebuie scăpat din mână, mai ales că acum tinerii o iau pe arătură foarte uşor".

N-au înnebunit salcâmii, cum spunea colegul meu Alexandru, ci au înnebunit POLITICIENII. Au luat-o razna. CINE SĂ FIE OARE DE VINĂ?

2 comentarii:

alex cantuniari spunea...

Ma bucur ca ti-ai adus aminte de salcamii mei. Apropo, pisi din poza e respectiva? Daca tot ai fotografia, n-ai si numarul ei de telefon? :))

roxana toma spunea...

nu-l am dar nu zice de doua ori...ca iti fac rost!